Nie można wyświetlić tego widżeta.

Naliczanie do faktury dodatkowych opłat

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Witam posiadam internet mobilny i przychodzi mi na router co 7 dni od miesiąca taki sms  : 

(Do rachunku doliczyliśmy 11.11PLN (koszt za 7 dni). Więcej informacji: 008001410333 lub poland@dcbhelp.com Anuluj: STOP BS na 80712)

i mi dolicza do rachunku. Nie wiem jak to wyłączyć co to w ogolę jest? Proszę o pomoc. Z góry mowie ze nic nie aktywowałem, a to zaczęło się miesiąc temu  jak przeszedłem na Orange love. Pozdrawiam

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:
Anonim

Nie dotyczy

Można to wyłączyć, jak masz w linku i @ masz to napisz o wyłączenie subskrypcji, usługi Premium zablokuj wszystkie na koncie jak z nich nie korzystasz, na przyszłość nie będzie takich problemów.

Z tego co na FB piszą, nie da się tego wyłączyć, tylko blokada Premium usług pozostaje, pod żadnym pozorem na ich stronie nie podawaj numeru telefonu (komórki).

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
Anonim

Nie dotyczy

@Wojtek83  zablokuj na koncie Mój Orange usługi Premium, co do problemu > tu masz wyjaśnienie.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Dzięki ,czy jak włączę tą blokadę premium to już mi nie będzie przychodzić ta opłata? czy muszę jeszcze tam do niech maila wysłać?

Anonim

Nie dotyczy

Można to wyłączyć, jak masz w linku i @ masz to napisz o wyłączenie subskrypcji, usługi Premium zablokuj wszystkie na koncie jak z nich nie korzystasz, na przyszłość nie będzie takich problemów.

Z tego co na FB piszą, nie da się tego wyłączyć, tylko blokada Premium usług pozostaje, pod żadnym pozorem na ich stronie nie podawaj numeru telefonu (komórki).