- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem mieć więcej kanałów, a zostałem ze zwiększonym abonamentem
@agat13 małe sprostowanie "postodawca" (nie sugeruj się nickiem 😉)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, konsultant dzwonił z propozycją przedłużenia umowy która wynosiła 120 zł miesięcznie, w zmian miałem mieć dodatkowo 14 programów TV oraz nielimitowane rozmowy na telefon komórkowy z telefonu stacjonarnego, coś mi nie nie pasowało i na szczęście złożyłam reklamację przed nowym okresem rozliczeniowym , dział reklamacji ORANGE SA odpowiedział mi w ciągu 7 dni że wszystko jest w porządku i to dostanę tylko mam czekać do nowego okresu rozliczeniowego, w nowym okresie rozliczeniowym to się nie aktywowało natomiast abonament wzrósł mi o prawie 100% do 214 zł.
Kontaktowałam się z prawnikami, dlatego się nie udzielałam tutaj, prawnicy mnie uspokoili. reklamację składałam przed nowym okresem rozliczeniowym, w ciągu 30 dni nie odpowiedzieli na reklamację więc zgodnie z artykułęm 106 prawo telekomunikacyjne zażądałem anulowanie przedłużenia umowy, lecz to mi już nie wystarczy, kierując się ważnym interesem społecznym jutro składam doniesienie do Policji na ORANGE SA. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@11halina rozumiem Twoje zażenowanie, tylko może warto by doprecyzować z kim rozmawiamy na forum, tzn. jak się do Ciebie zwracać, gdyż po nicku można sądzić że z kobietą ale z postów już niekoniecznie (raz piszesz jako kobieta np. "złożyłam reklamację", za chwilę jako mężczyzna np. "miałem mieć") 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piszemy to razem z żoną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsultant dzwonił z propozycją przedłużenia umowy która wynosiła 120 zł miesięcznie, w zmian miałem mieć dodatkowo 14 programów TV oraz nielimitowane rozmowy na telefon komórkowy z telefonu stacjonarnego, coś mi nie nie pasowało i na szczęście złożyłam reklamację przed nowym okresem rozliczeniowym , dział reklamacji ORANGE SA odpowiedział mi w ciągu 7 dni że wszystko jest w porządku i to dostanę tylko mam czekać do nowego okresu rozliczeniowego, w nowym okresie rozliczeniowym to się nie aktywowało natomiast abonament wzrósł mi o prawie 100% do 214 zł.
Kontaktowałam się z prawnikami, dlatego się nie udzielałam tutaj, prawnicy mnie uspokoili. reklamację składałam przed nowym okresem rozliczeniowym, w ciągu 30 dni nie odpowiedzieli na reklamację więc zgodnie z artykułęm 106 prawo telekomunikacyjne zażądałem anulowanie przedłużenia umowy, lecz to mi już nie wystarczy, kierując się ważnym interesem społecznym jutro składam doniesienie do Policji na ORANGE SA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@11halinanapisał(-a)Piszemy to razem z żoną.
I to wszystko wyjaśnia (teraz wiadomo on i ona).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Reklamacja uwzględniona, ładnie przeprosili, temat można zamknąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@11halina wszystko dobre, co się dobrze kończy.. Tylko szkoda nerwów i czasu..
Zamykaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@11halina czyli wszystko załatwione pozytywnie - rozumiem, najważniejsze że po Twojej/Waszej myśli, to super. Pozdrawiam.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »