Mój numer ma też inna osoba

ROZWIĄZANE
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

A może masz "ładny" numer telefonu i ktoś próbuje Ci uprzykrzyć życie, żebyś się w końcu poddał i... zwrócił go do sieci, a wtedy ten ktoś sobie go będzie dalej używał i wszystkie problemy się skończą... ?

A może jesteś podsłuchiwany przez tajne służby i dla tego dodatkowe urządzenia wpięte do Twojej lini robią takie chochliki...? Nie masz czasami "czegoś" na sumieniu ? 😉

Wiem, że to teoria spiskowa ale... kto wie ? 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@oleeek_007napisał(-a)

Gdyby ktoś miał podobny problem proponuję od razu kontaktować się z UKE ponieważ po ich interwencji problem został rozwiązany. Z pisma które otrzymałem z UKE wynika, że numer został błędnie udostępniony. 

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Wina ewidentnie Play, egzystowal numer w 2 sieciach, choć mogę się mylić. Ostatnio jak przenosiły numer z Play do Orange, to w dniu przenosin, smsy przyszły na sim Orange od Play, dotyczyły wyłączenia usług 😄

Coś im ten system szwankuje w Play 😎

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@oleeek_007 cieszę się, ,sprawa się wyjaśniła. Czyli zdarzają się takie chochliki jakie teoretycznie nie maja prawa bytu.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 109
  • 359
  • 3

Niezły numer, kojarzy sie z filmem szpiegowskim. Jakbym nie czytał teraz, to bym nie uwierzył

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15601
  • 64213
  • 825

Dziwicie się, a to są zwykłe błędy inwentaryzacyjne. Ktoś przenosił coś, pomylił się gdzieś, coś teoretycznie zapisało się u jednego i drugiego operatora w bazie danych i prefix zwariował, czy kierować do jednego czy drugiego połączenia przychodzące...Kierował na przemian losowo...Wybiórczo. Bardzo ogólnie to ująłem..;)

Zjawisko zdawałoby się niemożliwe, a jednak spotykane w przyrodzie