- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój numer ma też inna osoba
A może masz "ładny" numer telefonu i ktoś próbuje Ci uprzykrzyć życie, żebyś się w końcu poddał i... zwrócił go do sieci, a wtedy ten ktoś sobie go będzie dalej używał i wszystkie problemy się skończą... ?
A może jesteś podsłuchiwany przez tajne służby i dla tego dodatkowe urządzenia wpięte do Twojej lini robią takie chochliki...? Nie masz czasami "czegoś" na sumieniu ? 😉
Wiem, że to teoria spiskowa ale... kto wie ? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@oleeek_007napisał(-a)Gdyby ktoś miał podobny problem proponuję od razu kontaktować się z UKE ponieważ po ich interwencji problem został rozwiązany. Z pisma które otrzymałem z UKE wynika, że numer został błędnie udostępniony.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Wina ewidentnie Play, egzystowal numer w 2 sieciach, choć mogę się mylić. Ostatnio jak przenosiły numer z Play do Orange, to w dniu przenosin, smsy przyszły na sim Orange od Play, dotyczyły wyłączenia usług 😄
Coś im ten system szwankuje w Play 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@oleeek_007 cieszę się, ,sprawa się wyjaśniła. Czyli zdarzają się takie chochliki jakie teoretycznie nie maja prawa bytu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niezły numer, kojarzy sie z filmem szpiegowskim. Jakbym nie czytał teraz, to bym nie uwierzył
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwicie się, a to są zwykłe błędy inwentaryzacyjne. Ktoś przenosił coś, pomylił się gdzieś, coś teoretycznie zapisało się u jednego i drugiego operatora w bazie danych i prefix zwariował, czy kierować do jednego czy drugiego połączenia przychodzące...Kierował na przemian losowo...Wybiórczo. Bardzo ogólnie to ująłem..;)
Zjawisko zdawałoby się niemożliwe, a jednak spotykane w przyrodzie
- « Poprzedni
- Następny »