Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejny abonament

norbert92
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Kolejny abonament

Witam, mam pytanie czy ktoś orientuje się czemu jeśli jestem klientem Orange, faktury są na bieżąco opłacane nie mogę dobrać do Orange love kolejnego abonamentu z urządzeniem? Na stronie wyskakuje komunikat : nie możesz zakupić urządzenia w cenie promocyjnej możesz dobrać abonament bez urządzenia bla bla bla. Dzięki za podpowiedź 

14 ODPOW. 14
andrzej1441
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Kolejny abonament

Zabezpieczenie przed kombinatorami a tracą uczciwi.

Tak to już jest.

Jak jeden dodatkowy abonament z urządzeniem to może od razu i 10 dodatkowych abonamentów z urządzeniami.

Czasami są specjalne promocje, które  za dodatkowy abonament oferują urządzenie na raty po niby atrakcyjnej cenie.

Zawsze urządzenie możesz kupić oddzielnie na raty.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Kolejny abonament

W trakcie zamówienia przez stronę www Orange oceniana jest weryfikacja płatnicza. Na stronie www warunki weryfikacji są trudniejsze. Spróbuj w innym kanale typu infolinia czy salon.
norbert92
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Kolejny abonament

W salonie tego nie sprawdzają? 

sebaswiderski
Pracuję w Orange

Kolejny abonament

@norbert92 sprawdzają dokładnie tak samo jak na www czy infolinii.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Kolejny abonament

Wszędzie sprawdzają. Ale czasem jest łatwiej w różnych kanałach sprzedaży.
sebaswiderski
Pracuję w Orange

Kolejny abonament

@Piotrekk85 Jest dokładnie tak samo.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Kolejny abonament

Nie jest. Niektóre adresy są blokowane tylko przez dużą liczbę fraudów w okolicy. Niektórych dokumentów aktywacyjnych nie można wcale okazać na www.
sebaswiderski
Pracuję w Orange

Kolejny abonament

@Piotrekk85 „Niektóre adresy są blokowane tylko przez dużą liczbę fraudów w okolicy.” - Ty tak na poważnie?

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Kolejny abonament

Tak, takie praktyki stosują wszyscy operatorzy komórkowi, gdy w grę wchodzi zakup telefonu powyżej 1000-1500 zł.