- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W czym tkwi problem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
reneyvan napisał(-a):
Przeszedłem do Orange. Dostałem kartę SIM z kodem PUK. Niestety po wpisaniu ostatnich 6 cyfr nie działa kod abonenci niezbędny przy autoryzacji aplikacji Mòk Orange.
W czym tkwi problem?
@reneyvan, jeżeli masz konto MO, to wejdź bezpośrednio z zakładki Mój Orange na forum > Informacje > Moje dane > Zabezpieczenia > Zmień numer PIN (aby zmienić numer PIN, kliknij w przycisk po prawej stronie i wypełnij formularz zgodnie z instrukcjami.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kod abonencki w apce Mòj Orange
Jeśli to abonament, to może być inna kombinacja.
Sprawę najlepiej wyjaśnić na BOK http://orange.pl/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
reneyvan napisał(-a):
Przeszedłem do Orange. Dostałem kartę SIM z kodem PUK. Niestety po wpisaniu ostatnich 6 cyfr nie działa kod abonenci niezbędny przy autoryzacji aplikacji Mòk Orange.
W czym tkwi problem?
@reneyvan, jeżeli masz konto MO, to wejdź bezpośrednio z zakładki Mój Orange na forum > Informacje > Moje dane > Zabezpieczenia > Zmień numer PIN (aby zmienić numer PIN, kliknij w przycisk po prawej stronie i wypełnij formularz zgodnie z instrukcjami.)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kod abonencki w apce Mòj Orange
@reneyvan Czy Twój problem został rozwiązany i czy któraś z powyższych podpowiedzi okazały się pomocne? Jeżeli tak, to zachęcam Cię do oznaczenia jednej z nich jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu