- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć telewizję mobilną?
Jak wylączyć "Telewizja mobilna pakiet podstawowy" ?
Przyszla mi pierwsza faktura za internet, a tam telewizja mobilna. Na umowie nic o tym nie bylo. Zamawialismy tylko internet.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaWilczek to jest w pakiecie z internetem. Nie możesz tego "wyłączyć".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak to wylączyć?
No ale mi za to pobrali
Telewizja mobilna - pakiet Podstawowy (promocja na 24
mies.)
11 paź 2024 - 18 paź 2024 - 2.37 zł
19 paź 2024 - 18 lis 2024 8,87 zł
Za cos z czego nie korzystam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie korzystasz, ale to jest składowa Twojej opłaty za internet. Nie bój się, wszystko jest OK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaWilczek to jest część tej oferty i w niej tego nie zmienisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaWilczek Ten element (telewizja mobilna) jest składową pakietu, jak napisali poprzednicy. To jest usługa "darmowa", czyli dorzucono to do zestawu, ale na fakturze jakoś trzeba to wykazać, a więc jest wykazane, co nie powiększa ceny ogólnej za pakiet zawartej w umowie. To tak jakby dali upust na zwykłą TV (lub inny element zestawu), a dopisali cenę za tą nowość. Ile płaciłeś, tyle będziesz płacił, tylko lista składników pakietu zawierających w nim powiększyła się o 2 elementy składowe.
Ot, dziwactwo...ale w sumie jak za darmo ( :)) to korzystaj
Chcesz czy nie, masz...
P.S. teraz mi przyszło do głowy, że nic dziś nie można dawać za darmo, a więc jak dodano coś do pakietu, uszczknięto nieco tam, a tu dodano...a więc nie za darmo, tylko suma składników jest constans...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak to wylączyć?
@ShastaWilczek Mimo archaicznej aplikacji usługa działa bardzo dobrze i oferuje przyzwoitą jakość obrazu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @ShastaWilczek
Jeśli chodzi o telewizję mobilną to jest ona dodatkowo w cenie internetu domowego( w tym światłowodu). Jeśli chodzi o jej wyłączenie to nie da się tej usługi wyłączyć. Dla potwierdzenia przesyłam z regulaminu promocji Światłowód 1/24 punkt 5 w którym piszę, że w abonamencie uwzględniliśmy opłatę za Telewizję mobilną w wysokości 8,87 zł. Więcej informacji znajdziesz w załączonym regulaminie promocji Światłowód 1/24 w załączniku
Jeśli chodzi o telewizje mobilną- pakiet podstawowy jest bardzo dobrym rozwiązaniem bo możesz oglądać telewizję w Orange TV Go (w aplikacji lub serwisie tvgo.orange.pl) gdziekolwiek jesteś. Usługa działa na smartfonie, tablecie lub laptopie w każdym miejscu w zasięgu sieci komórkowej i Wi-Fi, w Polsce i całej UE. Jeśli chodzi o listę kanałów jest ona ograniczona bo w ofercie znajduje się 46 kanałów. W załączniku znajdziesz jakie kanały są oferowane w telewizji mobilnej
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czytam, że hasło powinno być dostępne w zakładce zabezpieczenia na "mój orange", ale tam nie ma takiej zakladki ;/
Czyli musze isc do salonu jeszcze raz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ShastaWilczek Login już masz? Jeżeli nie to napisz na czacie aby Ci włączyli usługę.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »