Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak wyłączyć telewizję mobilną?

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 63
  • 0

Jak wylączyć "Telewizja mobilna pakiet podstawowy" ?

Przyszla mi pierwsza faktura za internet, a tam telewizja mobilna. Na umowie nic o tym nie bylo. Zamawialismy tylko internet.

11 ODPOW. 11

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 297
  • 1151
  • 4

@ShastaWilczek  to jest w pakiecie z internetem. Nie możesz tego "wyłączyć".

• 16
  • 63
  • 0

Jak to wylączyć?

@Glut 

No ale mi za to pobrali

Telewizja mobilna - pakiet Podstawowy (promocja na 24
mies.)
11 paź 2024 - 18 paź 2024 - 2.37 zł

19 paź 2024 - 18 lis 2024  8,87 zł

Za cos z czego nie korzystam.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 400
  • 1223
  • 10

Nie korzystasz, ale to jest składowa Twojej opłaty za internet. Nie bój się, wszystko jest OK.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 297
  • 1151
  • 4

@ShastaWilczek to jest część tej oferty i w niej tego nie zmienisz.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14212
  • 58416
  • 706

@ShastaWilczek Ten element (telewizja mobilna) jest składową pakietu, jak napisali poprzednicy. To jest usługa "darmowa", czyli dorzucono to do zestawu, ale na fakturze jakoś trzeba to wykazać, a więc jest wykazane, co nie powiększa ceny ogólnej za pakiet zawartej w umowie. To tak jakby dali upust na zwykłą TV (lub inny element zestawu), a dopisali cenę za tą nowość. Ile płaciłeś, tyle będziesz płacił, tylko lista składników pakietu zawierających w nim powiększyła się o 2 elementy składowe. 

Ot, dziwactwo...ale w sumie jak za darmo ( :)) to korzystaj

Chcesz czy nie, masz...

P.S. teraz mi przyszło do głowy, że nic dziś nie można dawać za darmo, a więc jak dodano coś do pakietu, uszczknięto nieco tam, a tu dodano...a więc nie za darmo, tylko suma składników jest constans...

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2217
  • 10610
  • 89

Jak to wylączyć?

@ShastaWilczek Mimo archaicznej aplikacji usługa działa bardzo dobrze i oferuje przyzwoitą jakość obrazu.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2696
  • 11109
  • 107

Cześć @ShastaWilczek 

Jeśli chodzi o telewizję mobilną to jest ona dodatkowo w cenie internetu domowego( w tym światłowodu). Jeśli chodzi o jej wyłączenie to nie da się tej usługi wyłączyć. Dla potwierdzenia przesyłam z regulaminu promocji Światłowód 1/24 punkt 5 w którym piszę, że w abonamencie uwzględniliśmy opłatę za Telewizję mobilną w wysokości 8,87 zł. Więcej informacji znajdziesz w załączonym regulaminie promocji Światłowód 1/24 w załączniku

Jeśli chodzi o telewizje mobilną- pakiet podstawowy jest bardzo dobrym  rozwiązaniem bo możesz oglądać telewizję w Orange TV Go (w aplikacji lub serwisie tvgo.orange.pl) gdziekolwiek jesteś. Usługa działa na smartfonie, tablecie lub laptopie w każdym miejscu w zasięgu sieci komórkowej i Wi-Fi, w Polsce i całej UE. Jeśli chodzi o listę kanałów jest ona ograniczona bo w ofercie znajduje się 46 kanałów. W załączniku znajdziesz jakie kanały są oferowane w telewizji mobilnej 

Pozdrawiam 🙂

• 16
  • 63
  • 0

@Samotnick
@agat13
@Glut
@Pablo5

A czytam, że hasło powinno być dostępne w zakładce zabezpieczenia na "mój orange", ale tam nie ma takiej zakladki ;/

Czyli musze isc do salonu jeszcze raz?

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2217
  • 10610
  • 89

@ShastaWilczek Login już masz? Jeżeli nie to napisz na czacie aby Ci włączyli usługę.