Internet LTE dla domu

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Internet LTE dla domu

Witam, mam pytanie dotyczące naliczania zużycia transferu danych czy nadal są problemy z internetem LTE dla domu że orange nalicza nawet i 100% więcej żucycia transferu niż w rzeczywistości zużyje?? Oraz czy prawdą jest że o godzinie 0.00 i 8.00 internet się rozłącza w związku ze szczęsliwymi godzinami?? Zazstanawiam się nad zmianą z neostrady bo u mnie max 10mb/s na LTE dla domu. Oraz ogólnie chciałem zapytać jak się to sprawuje.

3 ODPOW. 3
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Internet LTE dla domu

Myślę ze takie czasy dawno minęły. Pamięta ze tutaj będziesz miał limit na dane, chyba ze wykupisz sobie jakąś drogą opcję. Przed kupnem Internetu sprawdź czy w miejscu Twojego zamieszkania działa LTE i jak działa. Jak masz telefon z Orange to ustaw sobie w trybie sieci tylko LTE i zrób sobie test Internetu jakimś speedtestem. Wówczas dopiero rozważałbym kupno tej oferty.

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Internet LTE dla domu

Na telefonie mam lte w domu i prędkość średnio 40mb/s. A co do limitu to i tak go nie wykorzystam. W ostatni miesiąc zużyłem max 10gb...
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Internet LTE dla domu

@matis991 to może warto skorzystać z tej oferty 🙂 Jeśli widzisz w niej więcej za niż przeciw to pozostaje tylko życzyć udanego użytkowania Internetu LTE od Orange 🙂