- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile trwa przekazanie numeru z firmy na osobę prywatną? Wysłałem maila ale brak odpowiedzi.
Witam! Ile mniej więcej czeka się na przekazanie usług telekomunikacyjnych? Chodzi o przekazanie nr z abonamentu dla firm na osobę prywatną. Zgłoszenie wysłane 29.11 na e-mail bok i do tej pory brak odpowiedzi czy to normalny czas oczekiwania?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ile trwa przekazanie numeru z firmy na osobę prywatną? Wysłałem maila ale brak odpowiedzi.
@moniaaaw proponuję taką sprawę załatwić w salonie, a nie e-mailem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W salonie poinformowano mnie, że nie obsługują klientów biznesowych i muszę to zrobić w ten sposób, dostałam wniosek i e-mail na który przesłać dokumenty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@moniaaaw to taką wymówkę może serwować tylko salon partnerski. Poszukaj salonu firmowego, tam na pewno załatwisz swoją sprawę.
Do przepisania numeru zawsze muszą być dwie strony, a weryfikacja nowego i poprzedniego właściciela tylko w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Salon, w którym byłam jest tu na liście więc wydaje się, że to salon firmowy..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli to usługi stacjonarne np. Internet światłowodowy lub na miedzi to zawsze od nowego okresu rozliczeniowego. Jeśli to usługi mobilne to od ręki w Salonie (każdy salon nawet partnerski ma obowiązek to wykonać). Jeśli na mail to zazwyczaj info o przjęciu zgłoszenia jest po 24-48h i realizacja jak wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@moniaaaw mail to niezbyt dobry pomysł, bo nie możesz śledzić losów zlecenia. Odebrali, nie odebrali...to zlecenie na styku dwóch pionów obsługi: biznes i klient indywidualny. Sprawa do załatwienia raczej w salonie, niż na infolinii, bo cesja wymaga obecności dwóch stron, a nie tylko zlecenia.
Poza tym weryfikacja danych przez maila...raczej nie wchodzi w grę
Możesz się nigdy nie doczekać odpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cesji chyba nawet nie da się załatwić majlowo. Tylko stacjonarnie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)@moniaaaw mail to niezbyt dobry pomysł, bo nie możesz śledzić losów zlecenia. Odebrali, nie odebrali...to zlecenie na styku dwóch pionów obsługi: biznes i klient indywidualny. Sprawa do załatwienia raczej w salonie, niż na infolinii, bo cesja wymaga obecności dwóch stron, a nie tylko zlecenia.
Poza tym weryfikacja danych przez maila...raczej nie wchodzi w grę
Możesz się nigdy nie doczekać odpowiedzi
Tam bajki opowiadasz...
3 dni robocze i cesja na voice zrobiona.
Nigdy nie miałem problemu z tym.
Na Usługi stacjinarne od nowego okresu rozliczeniowego wchodzi cesja.
Infolinia nie przyjmuje żadnego zlecenia na cesje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA nie pisałem nic o tym, że na infolinii można. Pisałem, że raczej w salonie. Ewentualnie na infolinii można podpytać czy widzą wprowadzone zlecenie cesji. Mailowo nie ma żadnej kontroli statusu sprawy
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »