- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżka opłat za Netflix. W Orange będzie dla obecnych umów czy tylko dla nowych?
Witam. Czy podwyżka będzie też dla obecnych umów czy tylko dla nowych?
Dzięki
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżka opłat za Netflix. W Orange będzie dla obecnych umów czy tylko dla nowych?
@pawelch korzystam z Netflix-a indywidualnie i dotarła do mnie informacja, że Netflix ma podrożeć od nowego roku dla wszystkich, więc podejrzewam, że i Orange podniesie opłaty dla obecnych użytkowników. Być może na jakiś czas da promocję, ale skoro sam Netflix zapowiada podwyżki, to wątpię, aby Orange brał opłaty na siebie. Na pewno przerzuci na klienta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie no, to rozgłoszenie podwyżkowe od Netfliksa, to dla bezpośrednich jego klientów, na rozliczeniu miesięcznym. Zależy na co opiewał pakiet Netfliksowy od Orange, o ile to od Orange. Pytający sam najlepiej sobie pomoże, jeżeli zajrzy do umowy. Jeżeli nie umie czytać, niech ją tu wrzuci, pomożemy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżka podobno ma być od stycznia 2025
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry,
Netflix podnosi opłaty abonamentowe na rynku. W związku z tym, od 13 stycznia 2025 r. w Orange zmieniamy ceny pakietu usług z Netflixem, z którego Państwo korzystają. Nie zmieniamy innych warunków umownych.
Zasady bezpieczeństwa
Upewnij się, czy nadawcą wiadomości jest Orange.
Sprawdź swoje dane:
XXXX XXXXX
Jeśli akceptują Państwo zmiany, nie muszą się Państwo z nami kontaktować.
Co się zmieni
Zmiana dotyczy wyłącznie wysokości opłat abonamentowych, które będą Państwo płacili od 25 miesiąca (czyli po automatycznym przedłużeniu umowy na czas nieokreślony). Podnosimy ceny o:
▪ 4 zł miesięcznie – dla planu Netflix Podstawowy
▪ 6 zł miesięcznie – dla planu Netflix Standard
▪ 7 zł miesięcznie – dla planu Netflix Premium
Opłaty w nowej wysokości zaczniemy naliczać:
▪ od 13 stycznia 2025 r. – jeżeli do tego dnia Państwa umowa przedłuży się na czas nieokreślony
lub
▪ od pierwszego dnia po przedłużeniu umowy – jeśli nastąpi to po 13 stycznia 2025 r.
Co dalej
Jeżeli nie zaakceptują Państwo zmiany, mogą Państwo rozwiązać umowę o świadczenie pakietu Orange Love z Netflixem do czasu, kiedy zmiany mają zacząć Państwa obowiązywać, zgodnie z informacją powyżej. Jeżeli rozwiążą Państwo umowę, to do dnia, w którym miały zacząć obowiązywać zmienione ceny, będziemy Państwu świadczyć usługi w pakiecie Love na dotychczasowych warunkach i wyłączymy je w kolejnym dniu. Nie naliczymy wtedy żadnego odszkodowania.
Jeśli mają Państwo pytania, prosimy o kontakt z naszym doradcą pod numerem *100 lub 510 100 100 albo w salonie Orange.
Jesteśmy do Państwa dyspozycji i mamy nadzieję na dalszą dobrą współpracę.
Taką informację dostałem z orange
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam Netflix indywidualnie od października więcej place
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Umowę podpisywałem w sierpniu 6-mcy bez opłat netflix
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to, o ile umiem czytać i liczyć, zapłacisz więcej od lutego 2025.
Który plan Netflix masz?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Standard
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
udźwigniesz
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »