Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dodatkowa Karta SIM

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 13
  • 0

Dodatkowa Karta SIM

Dzień dobry, 

mam pytanie czy do abonamentu można dobrać dodatkową kartę SIM z tym samym numerem do routera ?

Przez stronę mój Orange po zalogowaniu można wziąć ale tylko ekstra e-sim. 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 527
  • 2010
  • 8

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14  dodatkowa karta SIM to najlepiej we Flex.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6

• 527
  • 2010
  • 8

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14  dodatkowa karta SIM to najlepiej we Flex.

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 13
  • 0

Dodatkowa Karta SIM

Rozumem. Tylko właśnie mam umowę na ten abonament i nie chciałbym dodatkowo płacić czegoś kolejnego. 

• 527
  • 2010
  • 8

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14  pamiętam, że kiedyś była taka możliwość, teraz nie widzę nigdzie. Dopytaj na infolinii.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20490
  • 59136
  • 801

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14 w abonamencie możesz wziąć tylko jako dodatkową kartę Extra eSIM z tym samym numerem. Jeżeli masz telefon z obsługą eSIM i nie wyjeżdżasz za granicę, to główną kartę SIM włóż do routera, a Extra eSIM zainstaluj na telefonie. Opłata dodatkowa za kartę Extra eSIM to 9 zł miesięcznie.

Więcej informacji o karcie Extra eSIM na stronie:

https://www.orange.pl/omnibook/ekstra-karta-esim

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 28
  • 122
  • 4

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14 W abonamencie nie ma niestety takiej możliwości. Taka usługa (druga karta z tym samym numerem za darmo, która służyłaby jako karta do internetu w routerze) jest za to we Flex. Jeśli masz abo, to w zależności ile internetu potrzebujesz w routerze to trzeba rozważyć, albo dodatkowy abonament na internet, albo - jeśli internet w routerze nie ma być substytutem "stałego łącza" - warto zerknąć np. na ofertę Orange free na kartę. Za samo przeniesienie numeru z obcej sieci do Orange, można dostać duży pakiet internetu na powitanie, pozdr. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20490
  • 59136
  • 801

Dodatkowa Karta SIM

@Bartekk14 więcej możliwości daje oferta FLEX, jak już wspomniał @Glut, ale wtedy zostajesz z abonamentem + dodatkowy FLEX do czasu aż umowa będzie się kończyła. Potem możesz sobie numer przenieść do FLEX-a na 180 dni przed końcem umowy (warunek, numer nie może być w Orane Love).

Innym rozwiązaniem to dodatkowa karta SIM w ofercie na kartę, jak wspomniał @arthur. Po odpowiednim skorzystaniu z promocji można mieć sporą ilość GB na rok.

Moje podpowiedzi po aktywacji nowego startera w ofercie na kartę: 

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/GB-po-aktywacji-nowego-startera/m-p/414982

I jeszcze podpowiedź podana powyżej, czyli karta Extra eSIM, opisana w poście:

https://nasz.orange.pl/t5/Abonament/Dodatkowa-Karta-SIM/m-p/425914/highlight/false#U425913