- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobranie telefonu, kara za zerwanie umowy
Witam serdecznie. Właśnie skończyła mi się umowa. Za abonament mam płacić teraz 90 zł miesięcznie po spłaceniu telefonu (!!!) Nie chce mieć jednego telefonu 4 lata.. Ale niestety telefon chce wziasc dopiero za jakieś 3-6 miesięcy.. Nie chce płacić 90 zł za coś co mogę mieć za 40 zł za bezlimita + 5GB (+5GB za przedłużenie).. 50 złotych miesięcznie mniej.. Ale umowa na dwa lata a dowiedziałem się że nie można potem jej zmienić aktualizować i dobrać telefon.. A kara za zerwanie umowy pewnie ogromna.. Da się to jakoś rozwiązać? Czy muszę albo teraz przedłużyć z telefonem albo czekać na niego dwa lata albo płacić pewnie ogromna karę za zerwanie umowy...i podpisanie następnej...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobranie telefonu, kara za zerwanie umowy
Możesz przedłużyć bez telefonu teraz, a aparat dobrać sobie w ramach promocji "telefony bez umowy na raty" jak będziesz chciał nowe urządzenie. Jest to promocja dzięki której jeśli posiadasz abonament w Orange możesz w każdej chwili zakupić nowy aparat bez konieczności podpisywania nowej umowy. Telefon jest na 20 rat, 0zł na start.