Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego tak pokazuje rachunek?

misfer
Poziom 11, Tropiciel Przestworzy

nie, to jest jednorazowy i w listopadzie też doszło do rachunku 6zł , mam okres rozliczeniowy do 5 grudnia więc nie mogło jak wykupiłem to ze 2tyg temu. poza tym- jednorazowy pakiet jest ważny tylko w danym okresie rozliczeniowym, niewykorzystane GB nie przechodzą na nowy okres.

misfer

i do tego rachunku co otrzymam na dniach będzie to zaliczone , ale już widnieje 6zł w przyszłym który otrzymam w styczniu.

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@misfer moim zdaniem jeszcze nie rozliczył się poprzedni okres rozliczeniowy. Odczekaj do czasu wystawienia faktury. Podejżewam, że jutro już będzie prawidłowo zaktualizowane.

misfer

Kiedyś konsultant mówił mi że to niby prognoza , trochę dziwne ale odczekam do jutra jak mówisz, co do reklamacji nie mam  zastrzeżeń ostatnio wystawiono fakturę korygującą na 30zł, u mnie odkąd przeszedłem do orange same problemy.

Highlighted
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@misfer daj znać, jak będzie wyglądała sytuacja.

misfer

Ok, odezwę się jutro na 100%, w tym rachunku który otrzymam na dniach też mam doliczone 15zł za music pass który był darmowy i prawidłowo się wyłączył dzisiaj ale koszty doszły. Znowu kazano nam pisać reklamacje. Jakby nie można było przed wystawieniem usunąć źłe naliczenia.