Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego Orange na przedłużenie umowy daje taki syf?

Krokosp
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

Jestem klientem Orange już długi czas posiadam kilka nr. skończyła mi się umowa i nawet gdybym chciał ją przedłużyć to nie mogę ... dlaczego ? Ano ze względu za syfiaste oferty abonamentu i smartfonów .. abonament za prawie 90 zł gdzie nie ma internetu bez limitu ?? Co to jest ?! A za każdy lepszy smartfon trzeba dopłacić od 200 do 800 zł albo i lepiej .. Paranoja kupa mułu i dziadostwo .. Oczywiście inne sieci robią dokładnie to samo w przypadku przeniesinia .. Czy ktoś wie skąd taka polityka ?

7 ODPOW. 7
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Żaden operator w Polsce nie daje prawdziwego no limit. Zawsze masz tylko pakiet 100 lub 150GB.
Krokosp

Dokładnie zdaje sobie sprawę że to wszystko jest "umowne" , co nie zmienia faktu że oferty dla stałych klientów są jakąś koszmarną pomyłką ..

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

A ile masz do końca umowy? Dzwoniłeś na "utrzymanie" do Orange?
Masz tylko jedną usługę w Orange? oferty pakietowe dają więcej rabatów.
Krokosp

Umowa już się skonczyła na jeden numer , mam ich w sumie 3 albo 4 .. A to co mi zaoferowano w salonie to jest pomyłka. Co do ofert pakietowych , nie korzytam i raczej nie skorzystam. Za tyle lat stażu powinni mi wręczyć elegancki smartfonik i abonament z którego był bym zadowolony , a nie po raz kolejny muszę narzekać i dochodzić do wniosku że ktoś jawnie mnie okrada i robi w wała ..

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

To sprawdź cenę telefonu w sklepie. Podziel ją na 24 miesiące. Dolicz ok. 30-35zł miesięcznie za abonament no-limit. Jak się nie opłaca, kupuj w sklepie.
Jak znajdziesz lepszą ofertę u konkurencji, to daj znać, każdy skorzysta.
Krokosp

Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi , STAŁY KLIENT beceluje im co miesiać naprawdę sporą kase tyle lat , a nawet rabatu nie ma stary.. 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Wiadomość zawiera hiperłącze
W Orange nigdy nie było extra rabatów za staż. Duże rabaty były jak dużo przekraczałeś rachunek ponad abonament. Od 2-3 lat są oferty nolimit, więc jak mało przekraczasz, to dużej oferty nie ugrasz.
Ktoś na NO pisał, że jest kupon 15% także dla przedłużeń http://www.orange.pl/kupony-orange
Na utrzymaniu też nic nie dostałeś?