Nie można wyświetlić tego widżeta.

Cesja numeru

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 16
  • 2
  • 0

Cesja numeru

Czy ktoś z Was robił cesje numeru z osoby prywatnej na inną osobę prywatną ? Wniosek o cesję składałem 13 maja i do dnia dzisiejszego nic w tej sprawie nie zrobiono. Na infolinii dowiedziałem się tylko, że zlecenie jest w trakcie realizacji ale 1.5 miesiąca to chyba lekka przesada ...

5 ODPOW. 5

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19612
  • 56789
  • 771

Cesja numeru

@Haxordg około miesiąca temu robiłem cesję. Sprawa przebiegła szybko i sprawnie podczas jednej wizyty w salonie. Po kilku minutach numer juxmż był przepisany na inną osobę.

• 14215
  • 58434
  • 706

Cesja numeru

@Haxordg w jaki sposób robiłeś cesję? W salonie? Czy nie było problemów z opłacaniem faktur? 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29503
  • 271

Cesja numeru

@Haxordg jeżeli składałeś wniosek przez infolinię to proponuję udać się ze sprawą do salonu tak jak to zrobił kolega @ketrasaArtur . Jeżeli nie było dotychczas żadnych problemów z płatnościami z Twojej strony to nie powinno być problemów z cesją (na infolinii różnie bywa, najlepiej w tej sprawie do salonu).

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1285
  • 3095
  • 31

Cesja numeru

@slav72  przez infolinię nie zrobisz cesji.

@Haxordg  co to za nr? Komórkowy czy stacjonarny? 

Wnioskuję że abonament.

Czasowo to wygląda cesja  tak

Nr komórkowy w ciągu ok 3 dni jeżeli wszystko jest ok (płatności, umowy) a jak nr stacjonarny to od nowego okresu rozliczeniowego. 

• 19612
  • 56789
  • 771

Cesja numeru

@Haxordg trzeba jeszcze dodać, że w ofercie LOVE cesji się nie zrobi.

Skoro jednak wniosek jest zarejestrowany, to powinna być sprawa załatwiona. W jakiej ofercie jest numer, na którym jest złożony wniosek o przepisanie numeru?