19-12-2017
02:13
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-12-2017
02:13
Pomimo zasięgu dwóch kresek w moim Xiaomi 5 pro, zarówno z usługą WiFi Calling jak i bez niej, nie ma możliwości dodzwonienia sie. Telefon z którego dzwonię na swój numer w Orange ma nawet sygnał połączenia ale na moim telefonie nic nie widać. Nie przychodzą nawet powiadomienia o tej próbie połączenia więc jestem nawet nie świadomy tego że ktoś dzwonił lub przynajmniej mu się wydawało że dzwonił.
W drugą stronę WiFi Calling działa, czyli jak ja dzwonię z telefonu do kogoś to można powiedzieć że wszystko jest OK. Po całkowitym odinstalowaniu usługi wifi calling nadal problem występuje.
W drugą stronę WiFi Calling działa, czyli jak ja dzwonię z telefonu do kogoś to można powiedzieć że wszystko jest OK. Po całkowitym odinstalowaniu usługi wifi calling nadal problem występuje.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
19-12-2017
10:20
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-12-2017
Spróbuj wykonać test krzyżowy i przełóż kartę sim do innego telefonu.
2 ODPOW. 2
19-12-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
19-12-2017
Spróbuj wykonać test krzyżowy i przełóż kartę sim do innego telefonu.
25-01-2018
18:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
25-01-2018
18:33
Brak połączeń przychodzących.
@Nimnul, czy udało się problem rozwiązać i czy podpowiedź Piotrka okazała się pomocna? Jeżeli tak, to zachęcam Cię do oznaczenia jej jako rozwiązanie. Ułatwi to innym użytkownikom odnalezienie właśnie Twojego tematu i szybsze rozwiązanie problemu