- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
mam problem z siecią 5G w telefonie. Wg map Orange cały obszar jest pokryty sygnałem 5G (Łódź) na innych urządzeniach normalnie działa. Mam abonament w pakiecie Orange Love. Telefon to iPhone 15 pro, który ma obsługę sieci 5G. W ustawieniach jest wszystko uruchomione. Karta to e-sim, więc nie powinno być problemu z kompatybilnością. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wracam w tym temacie, pomógł reset telefonu do fabrycznych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
Może to jakiś starszy abonament, który nie posiada w ofercie 5G. Skontaktuj sie z BOK celem potwierdzenia, że 5G włączone. Może karta sim stara która obsługuje 3G ? Inny telefon 5G działa na tej sim ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
BOK powiedział, że usługa po ich stronie jest uruchomiona i powinno wszystko działać. Umowa zawarta na początku tego roku. Karta tak jak napisałem to e-sim więc problemu z kompatybilnością raczej nie ma. Nie mam jak przetestować na innym urządzeniu na chwilę obecną
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
A czy nie masz włączonego trybu oszczędzania energii ?
5G i ten tryb nie idą w parze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
@konradtota ponieważ na częstotliwości 2100 MHz działają dwie usługi: LTE i 5G, to smartfon może wybierać LTE, zamiast 5G. W sumie nie masz czym się martwić, bo na obecnych warunkach lepiej działa LTE niż 5G. Poczekaj na uruchomienie 5G na częstotliwości 3,6GHz, wtedy w pełni wykorzystasz 5G na swoim telefonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
@ketrasaArtur masz w 100 procentach rację 😄
Od siebie dodam, że 5G zjada mocno akumulator, bo siła sygnału słabsza, wyłączyłem więc, mam agregację pasm I po LTE 2 X szybciej 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
Potwierdzam obecna "proteza 5G jest kulawa" 😉, obojętnie u którego opa (u mnie na przykładzie magenty), zrobiłem tak samo jak @IreneuszCD i LTE w agregacji, a nawet bez "lata" lepiej niż ta namiastka 5G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
No to wszystko jasne, dzięki za wyjaśnienie. W takim razie nie pcham się na razie 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak 5G iPhone 15 pro
@konradtota jak masz możliwość i jesteś niedaleko Lublina, to możesz przetestować działanie sieci 5G na częstotliwości 3,6 GHz. Jeszcze do połowy października można sprawdzać działanie sieci 5G na dedykowanej częstotliwości 3,6 GHz.
Więcej informacji:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ruszaja-testy-sieci-5g-w-lublinie/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wracam w tym temacie, pomógł reset telefonu do fabrycznych
- « Poprzedni