01-10-2017
16:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2017
16:09
Kto mi dokładnie powie, które, oprócz wymienionych, należą do tej kategorii usług?
Czy jest jakiś haczyk?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
01-10-2017
16:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2017
Usługi elektroniczna to opcja płatności na różnych serwisach, gdzie opłata doliczana jest do rachunku (abonament, mix) lub pobierana ze środków na koncie główny (oferta na kartę).
Dostępne jest w wielu miejscach - w sklepach z aplikacjami (Google Play, Microsoft, Samsung - dla bo) albo też na chomiku i wielu innych.
Usług elektronicznych nie należy mylić z usługami premium (smsy premium, infolinie premium np. 0700, płatne extra transmisje z internetem np. strony dla dorosłych itp).
Inny jest mechanizm aktywacji i rozliczenia usług.
Jak masz konkretniejsze pytania, to prośba o sprecyzowanie.
Dostępne jest w wielu miejscach - w sklepach z aplikacjami (Google Play, Microsoft, Samsung - dla bo) albo też na chomiku i wielu innych.
Usług elektronicznych nie należy mylić z usługami premium (smsy premium, infolinie premium np. 0700, płatne extra transmisje z internetem np. strony dla dorosłych itp).
4 ODPOW. 4
01-10-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2017
Usługi elektroniczna to opcja płatności na różnych serwisach, gdzie opłata doliczana jest do rachunku (abonament, mix) lub pobierana ze środków na koncie główny (oferta na kartę).
01-10-2017
20:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2017
20:09
Aktywacja usługi Blokada na usługi elektroniczne
@Piotrekk85, chociażby do tej usługi. Dwie kolejne opcje są płatne, ale tę opisywałem w problemie wcześniej. Czapka niewidka aktywowała, a ja nadal mam wąty.
01-10-2017
20:17
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-10-2017
20:17
Aktywacja usługi Blokada na usługi elektroniczne
Tutaj na zdjęciu jest błąd techniczny (pisaliśmy w innym w wątku).
Trzeba trochę oswoić się z terminologią "pomarańczową. Usługa Multibox jest oddzielną usługą. Ma swój odrębny regulamin. Nie podlega pod "usługi premium" ani pod "usługi elektroniczne" (powiązane z blokadami dostępnymi na mój Orange).
Trzeba trochę oswoić się z terminologią "pomarańczową. Usługa Multibox jest oddzielną usługą. Ma swój odrębny regulamin. Nie podlega pod "usługi premium" ani pod "usługi elektroniczne" (powiązane z blokadami dostępnymi na mój Orange).
01-10-2017
20:23
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś