- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, parę dni temu związku z przedłużeniem umowy został mi dostarczony nowy telefon wraz z kartą nano sim. Telefon jest zarejestrowany na firmę. Pan, który dostarczał telefony oraz z którym była zawierana umowa miał tego samego dnia załatwić aktywowanie nowej karty. Niestety tak się nie stało. Dzisiaj po 16 karta miała zostać aktywowana, jednak nadal nie jest.
Moje pytanie brzmi ile czasu może trwać jeszcze aktywowanie karty i czy czasem nie byłoby lepiej iść do salonu i tam załatwić sprawę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak kiedyś przedłużałem umowę indywidualną i dostałem nową kartę sim to też czekałem i czekałem i czekałem. A potem zadzwoniłem na infolinię i po 5 minutach karta się uaktywniła. Jeśli się przedłuża to trzeba interweniować, to na infolinię najszybciej (o ile nie ma dłuugiej kolejki)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja karty nano sim
@Senjougahara Możesz spróbować tego https://www.orange.pl/omnibook/karta-sim#---dla-klienta##jak-aktywowac-karte-sim-otrzymana-od-kurier...
[edit]: ► Poprawiono link - Moderator Wiktor ◄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak kiedyś przedłużałem umowę indywidualną i dostałem nową kartę sim to też czekałem i czekałem i czekałem. A potem zadzwoniłem na infolinię i po 5 minutach karta się uaktywniła. Jeśli się przedłuża to trzeba interweniować, to na infolinię najszybciej (o ile nie ma dłuugiej kolejki)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktywacja karty nano sim
czy któraś z udzielonych tu podpowiedzi była przydatna? Jeśli tak - to zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.