Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Abonament rabat

ROZWIĄZANE
kornelia1
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
Solved!

Abonament rabat

posiadam plan standardowy, czy jeśli dobiorę sobie internet optymalny (50gb za 39.99) czy podegra mi się rabat -20 zł?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Abonament rabat

Wiadomość zawiera hiperłącze
Sama komórka (plan standardowy) + internet mobilny (optymalny) nie uprawnia do rabatu.
Trzeba mieć połączenie internet mobilny (optymalny)+Orange Love lub telefon domowy analogowy.

Szczegóły https://www.orange.pl/medias/sys_master/images/images/h49/hfb/8940575260702/Zasady-przyznawania-raba... punkt 2 a

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

21 ODPOW. 21
Anonim
Nie dotyczy

Abonament rabat

kornelia1 napisał(-a):

posiadam plan standardowy, czy jeśli dobiorę sobie internet optymalny (50gb za 39.99) czy podegra mi się rabat -20 zł?

@kornelia1, https://www.orange.pl/view/internet-mobilny?search=active&query=internet%20optymalny - Dla Klientów Orange Love - 20 zł rabatu

Regulamin zasad przyznawania rabatu za łączenie usług w Orange

Highlighted
kornelia1
Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy

Abonament rabat

widziałam, jednak na stronie w zakładce abonament widnieje taka sama wzmianka, mimo to, posiadając dwa abonamenty standardowe rabat się uaktywnia, tak samo mając wyłacznie telefon stacjonany i plan komórkowy uruchamia to rabat. więc Orange Love nie jest jedyną 'przepustką' dla rabatu. chciałam się upewnić jak to wygląda w momencie plan komórkowy+internet optymalny... na umowie jest wspomniane o rabacie za łaczenie usług, więc teoretycznie powinien być, a praktycznie?

Anonim
Nie dotyczy

Abonament rabat

@kornelia1, wczytaj się dokładnie w regulamin, kiedy i za co się należy rabat. Potem skonfrontuj ze swoimi potrzebami.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Abonament rabat

Sama komórka (plan standardowy) + internet mobilny (optymalny) nie uprawnia do rabatu.
Trzeba mieć połączenie internet mobilny (optymalny)+Orange Love lub telefon domowy analogowy.

Szczegóły https://www.orange.pl/medias/sys_master/images/images/h49/hfb/8940575260702/Zasady-przyznawania-raba... punkt 2 a
AniaL
Poziom 14, Tropiciel Przestworzy

Abonament rabat

A mnie w salonie poinformowano, że jeżeli mam abonament standardowy (3 telefony) i dokupię internet mobilny optymalny za 49,99 - 10 zł na zgody to jeszcze dostanę 20 zł rabatu na tym pierwszym niezrabatowanym numerze standardowym. Pani na infolinii to potwierdziła. Emotikon: Szczęśliwy Chociaż z regulaminu to nie wynika tak wprost Emotikon: Smutny

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Abonament rabat

A masz coś stacjonarnego lub Love?
AniaL

Abonament rabat

Nie mam nic stacjonarnego ani Love. I też zastanawiam się nad tymi rabatami. Dopytywałam się o optymalny internet mobilny bo chcę go dokupić do moich 3 standardowych komórkowych. I tak jak pisałam w salonie i przez infolinię powiedzieli że dostanę po 20 zł rabatu na wszystkie telefony a mobilny cały wtedy zapłacę. Ale dzisiaj rozmawiałam z nimi przez czat i przed chwilą skończyłam a tam coś innego mówi konsultant. I już nie wiem komu wierzyć Emotikon: Smutny

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Abonament rabat

A możesz spytać się o regulamin promocji? Bo być może poza tym co dałem wyżej w wątku jest jakiś inny. Różnie bywa.
AniaL

Abonament rabat

ja to rozumiem, że mają jakieś różne dodatkowe opcje. Ale mnie złości, że każdy mówi coś innego. Tak jak wspominałam w salonie i na infolinii powiedzieli, że jak dokupię ten mobilny to on nie będzie miał rabatu ale za to dostanę rabat na niezrabatowanym standardowym. (1 jest teraz bez rabatu a 2 mają rabat po 20 zł). Czyli razem zapłacę około 100 zł bez paru groszy. Ponieważ staram się czytać dokładnie regulaminy to w tym o łączeniu usług nie widzę takiej możliwości i dlatego dzisiaj postanowiłam jeszcze dopytać na czacie. I tutaj dowiedziałam się coś innego. jednak że nie ma takiego rabatu. Co konsultant to inna wersja. Na coś muszę się zdecydować. Myślałam o tym najmniejszym ale zaczęto mnie przekonywać do optymalnego kusząc rabatami i ............Smutna kobieta