Nie można wyświetlić tego widżeta.

2 abonamenty

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6337
  • 25882
  • 216

2 abonamenty

@Anonimnapisał(-a)

Zwykły pod kompa, nie światłowód, 600bg 

Nie słyszałem o tak nazywającej się usłudze.

• 2111
  • 5943
  • 197

2 abonamenty

Nadal nie wiadomo w jakiej technologii masz internet. LTE czy po kablu.
Jeśli LTE to takich pakietów możesz mieć nawet kilka na tym samym peselu, więc na miesiąc przed końcem umowy wypowiadasz na stary pakiet i pdpisujesz umowe na nowy.
Jeśli po kablu, to takich pakietów możesz mieć tylko jeden na pesel (choć jest sposób na dwa). Więc przed końcem umowy (można to zrobić już na 150 dni przed jej końcem) przedłużasz umowę na starym pakiecie z jednoczesną zamianą numerów komórkowych. W pakiet wskoczy nowy numer a stary zostanie zmigrowany do oferty na kartę. Koszt operacji 50 zł.
Anonim

Nie dotyczy

2 abonamenty

napisałem ci jaka mam usługe, masz nazwe usług na górze, czego ty nie rozumiesz i czego sie doszukujesz? nie potrafisz pomoc to nie pisz, proste. chcesz nazwe usług a masz podane na poczatku

• 2111
  • 5943
  • 197

2 abonamenty

@Anonimnapisał(-a)

napisałem ci jaka mam usługe, masz nazwe usług na górze, czego ty nie rozumiesz i czego sie doszukujesz? nie potrafisz pomoc to nie pisz, proste. chcesz nazwe usług a masz podane na poczatku

Piszesz że masz Love z netem. Sama nazwa nie wiele mówi choć i tak podajesz ją błędną.

To ja ci napiszę, że poprawna nazwa takiej usługi to Love Mini. Są trzy odmiany takiego pakietu: Love Mini Lte, Love Mini na łączu xDSL i Love Mini na FTTH. Każdy z nich ma oddzielne regulaminy. O ile Love Mini na xDSL i FTTH to praktycznie te same zasady to dla Love Mini LTE są już inne. 

Dla obu przypadków opisalem Ci co możesz zrobić. Więc nie pisz mi, że nie potrafię pomóc.

Dla Twojej wiadomości jest jeszcze Love Standard i Love Ekstra, ale zostawmy to, bo może to zakłocić Twój spsób rozumowania. Mam nadzieję, że będziesz już potrafił rozwiązać swój problem w maju 2026 r.

Powodzenia i nie spinaj się tak.