- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
Witajcie, posiadam abonament Orange Love z netem i telefonem i on jest do konca 05.2026 i z niego korzystałem ale tydzien temu popsułem tel i na szybko musiałem od razu ogarnac cos i sie wladowałem w drugi abonament do 11.2026 z nowym nr, i teraz pytanie bo ten numer obecny ktory mam laczony z tel to juz stary nr i ciagle ktos dzwoni i mam zamiar zaczac korzystac z tego nowego, a po zakończeniu w maju 2026 abonamenty z internetem skonczyc z ta umowa i po prostu do tego nowego nr dołożyc internet, jest taka mozliwosc i jak to wyglada np w chwili obecnej, ze do abonamenty ktory mam dołączam internet, jak to wyglada cenowo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
@Anonim
Co będzie w maju to trudno przewidzieć. Jako inni klienci Orange wiemy o ofercie operatora tyle co i ty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
tak tak, domyslam sie, ale na ten moment jak wyglada oferta gdy mam abonament III pakiet s i jak wygladaja oferty teraz jak bym chciał do tego internet ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
przepraszam ale nie moge sie połapac, w maju wygasa mi umowa z orange love czyli internt + abonment, i zostanie mi drugi abonaman do listopada i do niego chcialbym dobrac internet to np moge skoczystac z oferty Orange Love na ten numer ktory posiadam do listopada ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
@Anonim ponieważ starty numer masz z internetem (zakładam, że to światłowód) w ofercie Orange Love, to zakończenie umowy jednego składnika OL,w tym przypadku starego numeru komórkowego spowoduje zakończenie całego pakietu OL. Więc przez jakiś czas możesz zostać bez internetu stacjonarnego. Ponowne podpisanie umowy na internet z połączeniem nowego numeru może potrwać nawet z miesiąc czasu.
Jeżelj na zakończenie umowy chcesz podmienić stary numer z nowym, to może się nie udać, bo nadal wypowiadasz umowę na stary numer, co powoduje rozerwanie pakietu OL, a w efekcie zakończenie całej umowy OL.
Jeżeli chodzi o internet mobilny, to do umowy z nowym numerem możesz umowę z internetem mobilnym podpisać nawet w trakcie trwania obecnej umowy. Jest to zwiększenie abonamentu, więc operator z miłą chęcią taką umowę rizszeży.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
tak tak, korzystam z internetu tego starego numeru i tak bedzie, ale np 2-3 tyg przed koncem tej umowy przyjde do nich i powiem ze do tego nowego nr chce internet i co w ciagu 2-3 tyg nie dostane znow pakieru nobecny nr z internetem ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
@Anonim w Orange Love jaki masz internet: mobilny, czy światłowodowy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
2 abonamenty
@Anonim
Czy pytałeś o to operatora? BOK, infolinia, punkt obsługi?
Nawet nie napisałeś jaką konkretnie masz usługę, a oczekujesz jakichś wróżb z fusów? Opierając się na takich solidnych podstawach to pewnie wkrótce będziesz miał jeszcze więcej abonamentów jednocześnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2