- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
Może się uda wywalczyć 🙂 odległość pomiędzy blokiem a tam gdzie jest studzienka PŚO to 1.5 km. + ciekawi mnie to 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
Tak samo. Może ktoś doprowadzi w 2026. Choć może tylko B2B
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@deest , do mnie skrótami typu B2B nie mów. Mogę tylko przypuszczać, że to niepełny światłowód, a o którym dopiero się doczytałem przy okazji inwestycji u mnie. Zawsze myślałem, że w pojęciu światłowód funkcjonuje tylko nazwa FTTH😀 Więc co to jest ten skrót B2B, bo ja bym Ci zaproponował skorzystanie z występu w teleturnieju The Floor w TVN. Tam też oglądałem jedną z rywalizacji o znaczenie skrótów. Młodzi wiekowo zawodnicy nie znali wszystkich skrótów, a ja bezbłędnie odczytałem wszystkie😊 A tutaj nie wiem, więc poległem 🤗🤔😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@bronzubnapisał(-a)@deest , do mnie skrótami typu B2B nie mów. Mogę tylko przypuszczać, że to niepełny światłowód, a o którym dopiero się doczytałem przy okazji inwestycji u mnie. Zawsze myślałem, że w pojęciu światłowód funkcjonuje tylko nazwa FTTH😀 Więc co to jest ten skrót B2B, bo ja bym Ci zaproponował skorzystanie z występu w teleturnieju The Floor w TVN. Tam też oglądałem jedną z rywalizacji o znaczenie skrótów. Młodzi wiekowo zawodnicy nie znali wszystkich skrótów, a ja bezbłędnie odczytałem wszystkie😊 A tutaj nie wiem, więc poległem 🤗🤔😀
B2B jest to umowa pomiędzy przedsiębiorcami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
U mnie dzisiaj lokals dawał ulotki do skrzynek ze nowe prędkości dodali. Niby 49 zł za 700/200 Mbps na umowie bezterminowej. Znaczy i tak pewnie przejde do Orange po wcześniejszych męczarniach (jak oczywiście światłowód Orange będzie). Ogółem internet mają w miarę dobry, tylko mają tragiczne sprzęt. Największym plusem lokalsa to na pewno cena - i dlatego ciężko konkurować Orange (też samo przyłączenie światłowodów do klientów końcowych jest drogie, bo pomiędzy Data Center Orange a miastem jest 90 km)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@deest u Ciebie ulotki rozdawali, a u mnie od razu telefonicznie handlowiec rozpytywał mnie, cy jestem chętny na światłowód i miałem dać odpowiedź na TAK jako potwierdzenie. No i ruszyło z kopyta😊
- « Poprzedni
- Następny »