Nie można wyświetlić tego widżeta.

AMA - Funbox 10

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 612
  • 1179
  • 4

AMA - Funbox 10

@Wojciechczyli jest tak jak napisałem, Twoja wymijająca odpowiedź nic nie wniosła do tematu. Zgłosiłem pomysł w sprawie zachęcam do głosowania 🙂 https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Pracownicy-Orange-w-Spo%C5%82eczno%C5%9Bci-Nasz-Orange/idi-p/...

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 8
  • 0

AMA - Funbox 10

Czy podczas AMA będzie możliwość dostania Funboxa 10 do obecnej umowy?

Zespół Nasz Orange
  • 3140
  • 12651
  • 67

AMA - Funbox 10

Możesz to zrobić w każdej chwili przez Doradcę, jeżeli to oczywiście możliwe przy Twojej umowie i zgodnie z cennikiem. Więcej podpowie Doradca: Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym 

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 8
  • 0

AMA - Funbox 10

Oczywiście mogę to zrobić przy przedłużeniu i za dodatkową opłatą 20 zł miesięcznie gdzie FB 6 mam za 0 zł. Dlatego pytam czy podczas AMA będzie możliwość otrzymać FB10 na wymianę za darmo.

Nie jest przecież tajemnicą, że w AMA wezmą udział użytkownicy najbardziej aktywni, których ten nowy modem najbardziej interesuje, a nie klienci którym jest wszystko jedno co dostarcza operator.

Zespół Nasz Orange
  • 3140
  • 12651
  • 67

AMA - Funbox 10

Nie mamy tego w planie. Ciekawa propozycja na przyszłość.

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 0
  • 0

AMA - Funbox 10

Moglibyście dopisać w specyfikacjach funboxa 10, że obsługuje też standard 802.3bz (5G i 2.5G), bo to nie zawsze jest oczywiste i póki nie miałem zainstalowanego, to się obawiałem że na PC z portem 5G zrobi mi fallback do 1G. A jednak podejrzewam, że jeśli już ktoś ma w domu takie porty to własnie w pecetach i tam w większości są to 2.5G albo 5G, 10G jest co najwyżej na kilku topowych płytach głównych.