Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dziękujemy za udział w AMA!

Zespół Nasz Orange
  • 1130
  • 8322
  • 81

Bardzo Wam dziękujemy za dzisiejsze AMA i za  pytania oraz pomysły! 😊

Mamy nadzieje, że teraz aplikacja nie stanowi dla Was tajemnicy i będziecie często do niej zaglądać!

Wielkie podziękowania dla naszych ekspertów  za poświęcony czas oraz odpowiedzi!

@Monika_MO , @Michał_MO , @Piotr_MO , @MichałZ_MO@Agnieszka_MO 

Mamy do Was również prośbę o wskazanie 3 najciekawszych Waszym zdaniem pytań, których autorzy otrzymają specjalną odznakę.

Oczywiście wszystkich którzy nie mieli okazji zadać pytania, zachęcamy do zapoznania się z już zadanymi  oraz z odpowiedziami 😊💪

Pozdrawiamy,

Zespół Nasz Orange

6 ODPOW. 6

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20488
  • 59131
  • 801

Dziękuję ekspertom za udzielone odpowiedzi, zespołowi NO za przygotowanie AMA oraz wszystkim biorącym udział w spotkaniu. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2034
  • 8865
  • 73

Dzięki!

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1741
  • 14044
  • 3

Ja też dziękuję, bo swoje "cegiełki" z rozebranych kafloków dołożyłem, żeby było cieplej😂 Nawet nie planowałem. Jakoś tak wyszło spontanicznie po zajrzeniu do appki. Zwłaszcza, że w webowej wersji wpłaciłem dzisiaj za fakturę i chciałem spojrzeć, czy w appce też wisi jeszcze do zapłaty. 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2034
  • 8865
  • 73

@Monika_MO napisał(-a)

Rzeczywiście nie prezentujemy stażu użytkownika w aplikacji, ale dla takiego Usera możemy zrobić wyjątek i sprawdzić na priv jaki to jest okres dla Ciebie 

Co do Rozwiązano: Staż w sieci w aplikacji - Nasz Orange - 425802 to dziękuję za propozycję, pamiętam ten moment a nawet kiedyś znalazłem dokument z MNP do Orange od zielonych. 🙂 

Zespół Nasz Orange
  • 3016
  • 12994
  • 150

Drodzy uczestnicy AMA, nasi eksperci zebrali się wspólnie przed chwilą, by nam przekazać, że z ich perspektywy najciekawsze pytania to:

Gratulujemy! 😊 Już za chwilę na Waszych profilach wylądują dedykowane odznaki! 💪

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20488
  • 59131
  • 801

Dziękuję za wyróżnienie 🤗

Gratulacje @Windowv2 oraz @_dziki_ za najciekawsze pytania 👏 👍