- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy za udział w AMA!
Dziękujemy naszym ekspertom: @Piotr_MO @Monika_MO @Michał_MO oraz wszystkim użytkownikom za udział w AMA
Czwarta odsłona i z pewnością nie ostatnia w tej formule - maglowania osób zaangażowanych w projekt.
Lektura ciekawa - nietuzinkowa, mamy nadzieję że rozjaśniła co rozjaśnić miała i wyjaśniła co wyjaśnienia wymagało.
Nasi eksperci wybrali trzy najciekawsze pytania - których to autorów zgodnie z naszą tradycją nagrodzimy specjalną odznaką, oto i ona:
Oto i Oni
@Windowv2 - Rejestracja prepaid z MObywatelem
@ketrasaArtur - Dodanie możliwości wymiany karty SIM na eSIM
@Piotrekk85 - Aktualna lista kanałów
Gratulujemy 💪💪💪
Pytanie, które nie otrzymało jeszcze odpowiedzi już za kilka minut się jej doczeka 😊 - prosimy o cierpliwość i jednocześnie dziękujemy za wyrozumiałość.
Pozdrawiamy
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartłomiej Dzięki za udział w AMA było mega fajnie dzięki równiez ekspertom za wszystkie odpowiedzi na zadane pytania.Gratulacje dla wybrańców Brawo Wy 💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję ekspertom za udzielone odpowiedzi. Mam nadzieję, że moja sprawa z apką ruszy i będę mógł z niej korzystać.
Gratuluję wyróżnienia @Windowv2 oraz @Piotrekk85. dziś nie bardzo miałem czas uczestniczyć w AMA, dużo pracy zawodowej, jednak kiła pytań w natłoku pracy zadałem. Zaskoczenie, że zostałem wyróżniony, więc bardzo dziękuję.
Teraz czas na lekturę 📚📖👍