- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie, no ja wiem że możliwość jest. Swego czasu intensywnie dopominałem się o udostępnienei takiej opcji na FB3, i nawet coś mi obiecywano, ale nici z tego jak na razie wyszły.
Gdyby FB10 obsługiwał trasy statyczne, to tylko z tego powodu skłonny byłbym wymienić ruter, nawet za dopłatą.
Ponawiam więc pytanie: czemu nie ma takiej opcji, i kogo muszę zabić/przekupić żeby się pojawiła?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiemy potrzebę otrzymania takiej opcji. Natomiast wdrożenie takiej funkcjonalności musi być poprzedzone ilościową potrzebą. Dlatego też między innymi od momentu zgłoszenia takiej potrzeby przy Funbox 3 nie znaleźliśmy uzasadnienia biznesowego. Widzimy, że temat wraca zatem przeanalizujemy ponownie możliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiemy potrzebę otrzymania takiej opcji. Natomiast wdrożenie takiej funkcjonalności musi być poprzedzone ilościową potrzebą. Dlatego też między innymi od momentu zgłoszenia takiej potrzeby przy Funbox 3 nie znaleźliśmy uzasadnienia biznesowego. Widzimy, że temat wraca zatem przeanalizujemy ponownie możliwości.