- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak dużo takich stron znajduje się w bazie CT? Czy zdarzały się pomyłki i blokowano strony legalne? Czy jest duży problem z odblokowaniem takiej strony?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie ok. 170k stron na StopPhishingu. Jasne, że się zdarzały, jesteśmy tylko ludźmi. Opisywałem to w jednym z poprzednich pytań, nie ma problemów z odblokowaniem, jeśli napisze właściciel to go przepraszam i wyjaśniam powody. Kiedyś za to w ciągu kilku dni ten sam człowiek ŻĄDAŁ odblokowania trzech różnych stron, będących ewidentnym phishingiem. Za trzecim razem spytałem, czy porozmawia ze mną o tym, ile zarabia na tych oszustwach, bo może być fajny wywiad. I tyle go widzieli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie ok. 170k stron na StopPhishingu. Jasne, że się zdarzały, jesteśmy tylko ludźmi. Opisywałem to w jednym z poprzednich pytań, nie ma problemów z odblokowaniem, jeśli napisze właściciel to go przepraszam i wyjaśniam powody. Kiedyś za to w ciągu kilku dni ten sam człowiek ŻĄDAŁ odblokowania trzech różnych stron, będących ewidentnym phishingiem. Za trzecim razem spytałem, czy porozmawia ze mną o tym, ile zarabia na tych oszustwach, bo może być fajny wywiad. I tyle go widzieli.