Dziekujemy za udział w AMA z Cyberbezpieczeństwa!

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Dziękujemy wszystkim za udział w AMA z naszymi ekspertami od Cyberbezpieczeństwa 🧑‍💼

Dzięki za ciekawe pytania, te zadane w trakcie i przesłane nam wcześniej. Widać, że jesteście z tym tematem dobrze zaznajomieni! 🕺

Dziękujemy ekspertom, czyli @Rosiu oraz @Robert_CyberBez za podzielenie się najdokładniejszą wiedzą 🧠

Czekamy teraz tylko na wytypowanie przez ekspertów najciekawszych pytań. Użytkowników, którzy zadali te pytania, uhonorujemy specjalną odznaką 🏅

11 ODPOW. 11

Zespół Nasz Orange
  • 3268
  • 13814
  • 73

Eksperci szybko wybrali trzy najciekawsze pytania:

1. Czasy blokady załośliwych stron - zadane przez @tolek 
  2. CyberTarcza w roamingu - zadane przez @Julek2005 
  3. Cytbertarcza a prywatne DNS - zadane przez @j131 

Wkrótce otrzymacie pamiątkowe odznaki 🎉

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

@Wojciech , tak szybko, jak czas blokady z pierwszego wątku😀

Zespół Nasz Orange
  • 1149
  • 10162
  • 60

Odznaki już na profilach 👏

Tymczasem, podsumowanie by @Rosiu - https://biuroprasowe.orange.pl/blog/ama-z-cyberbezpieczenstwem-juz-za-nami/ 

Dobrej nocki 💪😎

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35087
  • 293

Ładne podsumowanie. Swoją drogą, chyba faktycznie mniejsze zainteresowanie - i to nie tylko AMA, ale i samym NO. AI nas wygryza? Obawiam się że tak...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 423
  • 1534
  • 4

Mi się dni pomyliły i nie zadałem pytania 😞

Zespół Nasz Orange
  • 743
  • 1988
  • 36

@deest ☹️ Nie dobrze, ale na pocieszenie tak jak napisał @Rosiu na blogu, jesteśmy już umówienie na przyszły rok. 😉  

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 477
  • 2193
  • 21

@j131napisał(-a)
Ładne podsumowanie. Swoją drogą, chyba faktycznie mniejsze zainteresowanie - i to nie tylko AMA, ale i samym NO. AI nas wygryza? Obawiam się że tak...

@j131 Jestem przekonany, że w żadnym najbliższym czasie jakiekolwiek AI nie wygryzie porad i opinii członków NO, które to porady opierają się przede wszystkim  na praktyce  korzystania z usług, o których się wypowiadamy. Odpowiedzi różnych czatów AI są często nieprecyzyjne, ogólnikowe, nieaktualne, błędne, albo nie uwzględniają specyficznej sytuacji mierzącego się z problemem użytkownika i nie rozwiewają jego wątpliwości 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35087
  • 293

@arthur,

W pełni podzielam Twoją opinię. Ale ponieważ Google zamiast wyświetlać sugestie wskazujące na NO wyświetla podsumowanie AI, to coraz mniej ludzi tu zagląda. To jest zresztą plaga całego internetu, wręcz egzystencjalne zagrożenie dla wielu firm. Nie wiem na ile poważne akurat tu, ale myślę że bardzo poważne.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2593
  • 10063
  • 38

@deestnapisał(-a)

Mi się dni pomyliły i nie zadałem pytania 😞

dlaczego nie zadasz poza AMA?