- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
Tak musialbys czekac. Moglbys sie dogadac z kims z salonu zeby Ci dali cynk ze telefon sie pojawil
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
@Bonez Rozumiem to możesz popytać w swoich salonach Orange czy są te telefony lub czekać aż się pojawią . Bo nie ma możliwości takiej by dobrać na warunkach z abonamentem po podpisaniu abonamentu chyba że potem kolejny abonament by był brany ale to koszty większe .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bonez Cześć Bonez. iPhone rozchodzi się jak świeże bułeczki natomiast dosyć szybko stany magazynowe są uzupełnianie. W bardzo prosty sposób możesz sprawdzić czy dany model jest dostępny w salonie. Wystarczy, że wejdziesz na naszą stronę. Odnajdziesz telefon, który Cię interesuje. Klikniesz aby zobaczyć jego szczegóły i na dole będzie link znajdź salon. Będziesz miał info czy telefon jest dostępny.
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
@sebaswiderski szkoda tylko, że nie można sprawdzić dostępności telefonów w Salonie, które nie są dostępne w sklepie internetowym. Chyba, że ja źle szukam... 👀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
- @sebaswiderski @gdzie jest pokaźne czy jest na stanie telefon bo mi nie pokazuje albo nie mogę znaleźć wysyłam załącznik
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś