- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
@Arti_Kn_Pl też się na to natknąłem, że kurier płatny 10 PLN. Zaznzczyłem sobie opcję potwierdzenia odbioru i opłata zmieniła się na 1 PLN.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
jest taka możliwość ze w sklepie internetowym nie ma telefonu a w stacjonarny jest
a jeśli chciałbym bym przedłużyła umowę i brał telefon którego by nie było w sklepie stacjonarnym i internetowy to bym mógł przedłużyć i telfoen bym mi przysłali?
dziękuję za odpowiedzi
__
► Wątek pytanie został scalony z tematem iphone11, ponieważ stanowił jego kontynuację - Moderator Wiktor ◄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
@Bonez, może być, że dany telefon nie jest dostępny w sklepie internetowym, ale będzie dostępny w wybranym Salonie. Niestety, to sprawdzisz jedynie przy kontakcie z Salonem Orange.
Nie ma możliwości zawarcia umowy i późniejszej wysyłki telefonu.
Ewentualnie możesz przedłużyć umowę bez telefonu, a później skorzystać z zakupu telefonu na raty bez abonamentu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
Chodzi mi czy przy przedłużeniu umowy chciał bym wziąć sobie telefon ale to nie będzie aktualnie to będę musiał poczekać aż będzie i dopiero przedłużyć i by w jakiś sposób by mnie poinformowani
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
Ale chciałbym na trzy lata przdluzyc i wziąć telefon a jak bym brał osobno to 24 raty a z przedłużeniem 36 rat a nie której smartfony są drogie np. iPhone 11 64 gb chciał bym ta dłuższa bo wyszy by mi mniejsza koszty razem z abonametym wziąć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
iphone11
czyli jak bym poszedł do salonu i wziął przedłużenie i telefon na 3 lata i by go nie było to bym musiał poczekać z całym przedłużeniem az się pojawi
I czy by mnie w jakiś sposób poinformowali czy by była możliwość rezerwacji jakieś ?