- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry, od listopada 2020 jestem posiadaczem oferty Love. Nr abonamentowy wziąłem bez telefonu, bo miałem sprawny. Niestety wczoraj rozbił się wyświetlacz, a jego wymiana nie kalkuluje się. Czy w Orange można wziąć telefon na raty do umowy, ktora już trwa? Nie doszukałem się takiej opcji na stronie, ale możeźle szukam. Jest tu ktoś, kto wie jak to wygląda?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz na 20 rat. Oczywiście nie w takiej samej cenie jakbyś brał przy przedłużaniu czy nowej umowie. Jednak nieraz bywa, że telefony w ofercie bez abonamentu są tańsze niż byś brał z abonamentem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon na raty do istniejącej umowy
@Marekkkk można, bierzesz telefon bez umowy, podpinasz później numerem telefonu abonamentowym logując się na swoje konto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz na 20 rat. Oczywiście nie w takiej samej cenie jakbyś brał przy przedłużaniu czy nowej umowie. Jednak nieraz bywa, że telefony w ofercie bez abonamentu są tańsze niż byś brał z abonamentem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Marekkkk w sklepie Orange, wybierz interesujący cię telefon na raty, opcja bez umowy, powstanie nowe konto dla tego telefonu i tam będą generowane raty za niego 😉
Inna opcja to w salonie Orange telefon na raty, często są ciekawe oferty, tak samo w sklepie Orange 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najlepiej kupić telefon w sklepach internetowych z ratami 0%. Większość modeli jest i telefon pochodzi z dystrybucji na Polskę co ma znaczenie przy aktualizacjach.
Jeśli pomogłem oznacz moją odpowiedź jako rozwiązanie.Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl dzięki za link. Nie ogarnąłem, że są tam zakładki z innymi opcjami niż z umową. Temat załatwiony. Dziękuję za pomoc.