- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
@ketrasaArturnapisał(-a)@wscieklaewka Niech się uczy szanowania. Nie wyciągnę z kieszeni kolejnych kilku stówek na nowego, bo jej się należy.
To weź jej na raty na ten przykład albo może zamiast stówek, zapłać kartą debetową a z resztą ja myślę, że na Święta albo wcześniej na Mikołaja będzie nówka pod poduszką ha, ha
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
"Mikołajowi" się należy, jak psu micha z mięchem w zupie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
Nie zdradzajcie już tak od razu moich planów i to w dodatku na forum. Niech sprawę przemyśli i się zasłuży
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
Tatuś wie najlepiej, co i komu się należy...nam nic do tego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
@ketrasaArturnapisał(-a)Nie zdradzajcie już tak od razu moich planów i to w dodatku na forum. Niech sprawę przemyśli i się zasłuży
Najważniejsze jest to, że plany są 🙂 a reszta jest milczeniem i przemyśleniem taty - czyli smartfon będzie tak ja myślę
A teraz cicho już będę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
Kilka stówek na smartfona to jeszcze do przeżycia. Gorzej jak topowego flagowca się upuści... Nie co większa strata.
Stąd pomysł na wybór czegoś z ekspo. Chyba pewniejsze zródło niż alledrogo a i cena przy zniszczeniu nie sprawi wielkiego bólu serca i portfela.
Tylko orange mogłoby to lepiej rozpracować bo tak nikt nic niewie i trzeba się nabiegać, ale chyba warto.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowa umowa z urządzeniem
@dragonalbatros Tak, tutaj masz rację. Orange mogło by popracować trochę lepiej nad ofertą sprzętu i zaproponować lepsze ceny niż konkurencja.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »