- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ahoj,
mam światłowód i telefon w ofnk, zastanawiam się nad optymalizacją kosztów poprzez przeniesienie komórki także do nju.
W przypadku nju komórkowy sytuacja jest jasna - zniżka wyniesie 3 zł miesięcznie
Moje pytanie dotyczy łączenia światłowody z nju komórkowy
Zniżka wynosi 10 zł, ale jest "jednorazowa". To znaczy, że tylko jeden raz rachunek będzie niższy o całe 10 zł? To brzmi żałośnie, dlaczego zastanawiam się, czy to niefortunne sformułowanie, a w praktyce zniżka wynosi 10 zł miesięcznie.
Teraz przy zakupie nju na abo jest dodatkowe 0,5TB
https://www.njumobile.pl/b/articles/regulaminy/Regulamin-promocji-500gb.pdf
Proszę o informację, szczególnie od praktyków.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC Bonifikata 10 zł jest przyznawana tylko raz, chociaż mnie przypadkowo udało się ją uzyskać dwukrotnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat (bonifikata) za łączenie usług w Nju - światłowód i komórkowy lub na abonament
Zastanów się jeszcze nad swoim profilem korzystania z telefonu. Ja sam po tym jak nabyłem NJU 200/30 po jakimś czasie przeniosłem komórkę do NJU z a2mobile, ale na opcję "nju na kartę". Ona nadal jest dostępna i choć nie ma bonusu za łączenie ze światłowodem, to przy moim scenariuszu sporadycznego korzystania z telefonu i praktycznie braku korzystania z interenetu mobilnego jest bardzo atrakcyjna (opcja 19 zł w moim przypadku)
Oferta nju na kartę | njumobile.pl
Oferta działa tak, ze odpowiednio do 19, lub 29 zł płacisz za rzeczywiste korzystanie z telefonu, a jeżeli dobijesz do tej kwoty to już nie płacisz więcej w danym okresie rozliczeniowym.
Twist jest oczywisty, drogi internet (19 zł dobijesz przy zaledwie 100MB :D), ale jeżeli ktoś głownie sporadycznie rozmawia i SMSuje, a internet ma po wifi to spokojnie zapłaci poniżej tych progów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC Bonifikata 10 zł jest przyznawana tylko raz, chociaż mnie przypadkowo udało się ją uzyskać dwukrotnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rabat (bonifikata) za łączenie usług w Nju - światłowód i komórkowy lub na abonament
Racja, uparłem się na łączenie usług myśląc, że to będzie ekonomiczne, bo "operator docenia lojalność". Tymczasem znalazłem MVNO świadczący usługi na sieci Orange, który za nolimit i 31GB miesięcznie bierze 10 zł w umowie na czas nieokreślony. Szok!👊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co to za operator? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)Racja, uparłem się na łączenie usług myśląc, że to będzie ekonomiczne, bo "operator docenia lojalność". Tymczasem znalazłem MVNO świadczący usługi na sieci Orange, który za nolimit i 31GB miesięcznie bierze 10 zł w umowie na czas nieokreślony. Szok!👊
Co to za operator?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na F
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To daj znać jak to w praktyce wygląda.
Może to bzdurnie zabrzmi, ale słyszałem, że cena jest tak niska w zamian za wyświetlanie reklam na ekranie 😁