- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta nowy klient
Witam, interesuje mnie kompletna instalacja nowego Internetu w mieszkaniu w bloku w standardzie FTTH stacjonarny (bez LTE) z nowym routerem i cala infrastruktura techniczna (kabel, połączenia itp) O prędkości min. 300 MB/s ok.50 - 100MB/s z szyfrowanie na wysokim poziomie i wysokim poziomie zabezpieczeń przed włamaniem, posłucham, przejęciem itp. obsługujący także telefony
- technologia (sprzęt, który otrzymujemy w ofercie, w miarę najnowszy i porządny sprzęt z wysokim poziomem zabezpieczeń bezprzewodowy router Wi-Fi)
- dodatkowe usługi (ochrona internetu, gratisowy, przestrzeń w chmurze, ulgi na abonament)
- opłaty dodatkowe (aktywacja, serwis, itp.)
- okres umowy 12 mies.
- Internet symetryczny .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta nowy klient
@Frugo gro tego ma klient biznesowy, ba korporacyjny, co do ochrony, to już trzeba by ekstra usługę, na cały etat informatyka, 600Mb/s pobieranie i 100Mb/s wysyłanie (klient indywidualny 69,99zł), ale bez tych specjalnych usług (podsłuchem/ przejęciem), jest w Orange Cybertarcza, więc teoretycznie jest ochrona, ale sprzęt też musi być odpowiednio chroniony i to już w gestii użytkownika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta nowy klient
@Frugo klient biznesowy czy indywidualny? Jeżeli firma to proszę o kontakt na priv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oferta nowy klient
@PARANOJA dojeżdżam kwestia umówienia. Na pisz do mnie na priv to wyślę ci oficjlane namiary do mnie. Przez forum nie można. :cathappy: