Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dostęp do aplikacji Canal+. Kiedy on sie pojawi w Orange?

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 10
  • 0

Cześć,

Orange znowu ma w ofercie Canal+, ale na razie bez dostępu do serwisu/aplikacji Canal+ online. Kiedy będzie on dostępny dla klientów Orange?

*Doprecyzowałem nazwę tematu oraz przeniosłem z działu "Zakup nowej oferty" - moderator Wojciech.

4 ODPOW. 4

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 544
  • 2070
  • 8

Dostęp do aplikacji Canal+

@yankes009  to jest forum użytkowników. Pytaj w BOK, albo rzecznika na X.

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2794
  • 11597
  • 116

Cześć @yankes009 

Niestety takich informacji nie posiadamy bo jesteśmy tylko użytkownikami usług Orange. Znalazłem na stronie Wirtualne Media artykuł na temat Canal+ w Orange Klienci Orange zyskają dostęp do serwisu Canal+. Promocyjny dostęp do stacji Canal+ https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/orange-polska-canal-canal-online-canal-360-nie-dziala-serwis-s...

W tym artykule jest wypowiedz Rzecznika Prasowego Orange Pana Wojciecha Jabczyńskiego na temat 

serwisu streamingowego Canal+ ( dawniej Canal+ online) przytoczę wypowiedz z tego artykułu 
Na jakich zasadach będzie oferowany dostęp do serwisu streamingowego Canal+ (do niedawna Canal+ online)? Czy będą mogli korzystać także z kanałów linearnych, zgodnie z wykupioną paczką, z możliwością ich cofania do 8 godzin? – O udostępnieniu i funkcjonalnościach serwisu Canal+ poinformujemy bliżej terminu dodania go do oferty – odpowiada rzecznik Orange Polska.
@yankes009trzeba na spokojnie poczekać na pojawienie się tego serwisu Canal+ w ofercie Orange. Na pewno będzie na stronie Orange oficjalny komunikat w tej kwestii a także tutaj na forum Nasz Orange. @yankes009 musisz śledzić forum NO a także stronę Orange 🙂
Pozdrawiam 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2214
  • 6463
  • 209

Podobno niedługo

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 10
  • 0

Bardzo dziękuję za szczegółowe informacje 🙂