Czy możliwa jest umowa na światłowód z nową TV wraz dekoderem i aplikacją jednocześnie?

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 193
  • 692
  • 2

Czy możliwa jest umowa na światłowód z nową TV wraz dekoderem i aplikacją jednocześnie?

Na telefonie VoIP mi nie zależy. Kiedyś dawno temu miałem taką łączność, ale telefon wylądował na elektrośmieciach i nie będę reaktywował. Zależy mi na Start TV i Extra TV żeby oglądać na dekoderze i na drugim TV lub box rzez apkę Orange TV. To wszystko. Przed chwilą odbyłem rozmowę z konsultantką na temat chwilowych problemów z odbiorem TV przez 4 K Multi i zahaczyłem o przedłużenie umowy. Ma do mnie zadzwonić 20 luty na m-c przed końcem umowy i zaproponować mi nową ofertę na Start TV i Extra TV. Podobno przejście ma odbyć się bez przerw. Zobaczymy. Czekam.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2374
  • 7261
  • 229

przedłużaj teraz bo może być drożej, takie przeczucia....

• 193
  • 692
  • 2

@Arti_Kn_Pl  No właśnie jest problem taki że teraz nie mogę. To znaczy mogę ale propozycja jest na jakieś Love z Extra , ale to nie to. To jest przedłużenie obecnej umowy, a ja chcę całkiem nową dlatego muszę czekać na okres m-c do zakończenia obecnej.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9111
  • 37015
  • 313

Jeśli do zakończenia obecnej masz niewiele, to raczej czekanie na ten magiczny "miesiąc do" niczego w SYSTEMIE nie "odblokuje". IMHO ktoś próbuje cię naciągnąć na droższą (=później zawartą) umowę, i to wszystko. Na Twoim miejscu aktywnie próbowałbym znaleźć kompetentnego pracownika obsługi który załatwi to od ręki już teraz. Formalnie jak zwał tak zwał (przedłużenie czy nowa umowa), dla ciebie nie ma to przecież znaczenia. Natomiast na 100% da się to zrobić bez przerw w świadczeniu usług, kwestia woli i wiedzy pracownika który to załatwia po stronie operatora.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2374
  • 7261
  • 229

sprawdź w mój orange - system zaproponuje love extra, ale powinien gdzieś tam być przycisk skonfiguruj samodzielnie czy jakoś tak.

Migrujesz do love mini zachowując numer komórkowy i dobierasz paket extra tv

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1606
  • 6615
  • 62

Tak przycisk jest poniżej.

• 193
  • 692
  • 2

Wszystko to już przerabiałem i te propozycje na MO nie dają mi pewności że będę miał Extra TV według nowej opcji i możliwość odbioru przez apk Orange TV.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9111
  • 37015
  • 313

@Arti_Kn_Plnapisał(-a)

sprawdź w mój orange - system zaproponuje love extra, ale powinien gdzieś tam być przycisk skonfiguruj samodzielnie czy jakoś tak.

Migrujesz do love mini zachowując numer komórkowy i dobierasz paket extra tv

Kiedy to przerabiałem w jesieni to nijak się nie dało samodzielnie tego re-konfigurować. Wszystkie opcje przedłużenia pozostawały w starym paradygmacie. Mnie to akurat odpowiadało, ale przeklikiwałem się przez wszystkie opcje dziesiątki razy i na pewno nic takiego nie było.