- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy możliwa jest umowa na światłowód z nową TV wraz dekoderem i aplikacją jednocześnie?
Na telefonie VoIP mi nie zależy. Kiedyś dawno temu miałem taką łączność, ale telefon wylądował na elektrośmieciach i nie będę reaktywował. Zależy mi na Start TV i Extra TV żeby oglądać na dekoderze i na drugim TV lub box rzez apkę Orange TV. To wszystko. Przed chwilą odbyłem rozmowę z konsultantką na temat chwilowych problemów z odbiorem TV przez 4 K Multi i zahaczyłem o przedłużenie umowy. Ma do mnie zadzwonić 20 luty na m-c przed końcem umowy i zaproponować mi nową ofertę na Start TV i Extra TV. Podobno przejście ma odbyć się bez przerw. Zobaczymy. Czekam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy możliwa jest umowa na światłowód z nową TV wraz dekoderem i aplikacją jednocześnie?
przedłużaj teraz bo może być drożej, takie przeczucia....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Pl No właśnie jest problem taki że teraz nie mogę. To znaczy mogę ale propozycja jest na jakieś Love z Extra , ale to nie to. To jest przedłużenie obecnej umowy, a ja chcę całkiem nową dlatego muszę czekać na okres m-c do zakończenia obecnej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
sprawdź w mój orange - system zaproponuje love extra, ale powinien gdzieś tam być przycisk skonfiguruj samodzielnie czy jakoś tak.
Migrujesz do love mini zachowując numer komórkowy i dobierasz paket extra tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak przycisk jest poniżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko to już przerabiałem i te propozycje na MO nie dają mi pewności że będę miał Extra TV według nowej opcji i możliwość odbioru przez apk Orange TV.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)sprawdź w mój orange - system zaproponuje love extra, ale powinien gdzieś tam być przycisk skonfiguruj samodzielnie czy jakoś tak.
Migrujesz do love mini zachowując numer komórkowy i dobierasz paket extra tv
Kiedy to przerabiałem w jesieni to nijak się nie dało samodzielnie tego re-konfigurować. Wszystkie opcje przedłużenia pozostawały w starym paradygmacie. Mnie to akurat odpowiadało, ale przeklikiwałem się przez wszystkie opcje dziesiątki razy i na pewno nic takiego nie było.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »