- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ZMIANY ORANGE TV (IPTV) OD 31.08.2026 :)
@Mephrite mogą zostać u kogoś, kto brał ofertę tv od c+ przez orange oferowaną a nie brał bezpośrednio od orange jaką ma pomarańczowy to wtedy tak. Nie słyszałem żeby np c+ wycofywało u siebie z ofert te kanały.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ech, z ciekawości odpaliłem Orange TV na telewizorze i niestety u mnie też pojawiły się te paski z komunikatem. 😞
Nie podoba mi się to...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie tylko tobie się to nie podoba. Orange zasłania się umową, że im się nie odnowi z nadawcą jakoś inni operatorzy tego problemu nie mają. Cóż może kiedyś te kanały wrócą do oferty. O ile nadawca dalej je będzie nadawał bo sporo czasu upłynie zanim wrócą tak jak to widać po kanałach AXN. Jak tak dalej będzie to orange z innymi też rozwiąże umowy i zostaną kanały z naziemnej plus od MWE bo widać, że lubi dodawać takie niszowe, gdzie ramówka w ogóle nie powala a idą tam tylko na ilość narazie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wspominasz wyżej o C+ jako konkurencie, który nie rezygnuje z nadawania wspomnianych kanałów - cóż mówić.. sprawdź proszę ich stronę, bo o ile dobrze widzę, to C+ nie rezygnuje z ich nadawania, bo po prostu ich nie miał w ofercie (przynajmniej tej własnej, nie oferowanej za pośrednictwem Orange). Uważam, że oferta Orange i tak plasuje się w top3 pod względem kompletności, porównując ją z innymi.
Jak wspomniałem wcześniej - doszło do jakiejś segmentacji na rynku i PBox chce mieć trochę kanałów zarezerwowanych dla nich.
Chyba, że coś źle sprawdziłem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mephritenapisał(-a)Ech, z ciekawości odpaliłem Orange TV na telewizorze i niestety u mnie też pojawiły się te paski z komunikatem. 😞
Nie podoba mi się to...
@Mephritenapisał(-a)Ech, z ciekawości odpaliłem Orange TV na telewizorze i niestety u mnie też pojawiły się te paski z komunikatem. 😞
Nie podoba mi się to...
Nie wiem czemu tyle lamentu wokół tych kanałów...comedy central extra i teennick i tak wyłączają z końcem roku, comedy central i 13ulica ma seriale które można obejżeć na innych kanałach...no może oprócz "przyjaciele" ,mtv już dawno nie porywa , paramount no cóż też szału nie ma....można te filmy zobaczyć na innych kanałach typu amc,show tv,filmax,czy tam innych od naszego szczecinskiego inperatora....chociaż to by moglo zostać ,na temat kanałów z bajkami sie nie wypowiadam bo mam 55lat i raczej nie oglądam.......mi to szkoda troche axn-ów i sundance tv
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zajacp11 przejrzałem i są. Owszem nie w każdym pakiecie zwłaszcza najtańszym i nie będę zamieszczał pliku pdf c+ z listą kanałów obowiązującą od czerwca tego roku, bo to nie to forum wpisz sobie w google "lista kanałów oferowana przez c+" i pod jednym z linków będzie ta lista w pdf podana. Byłem klientem c+ przez jakiś czas i były na liście w dekoderze.
- « Poprzedni
- Następny »