- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
Kolejna sprawa to dlaczego na stream 4k tego nie ma? skoro nie zmienił się dostawca ani internetu ani telewizji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
@dskmareknapisał(-a)Kolejna sprawa to dlaczego na stream 4k tego nie ma? skoro nie zmienił się dostawca ani internetu ani telewizji
To było wielokrotnie pisane. Tylko transmisje multicast mają problem, Stream 4k idzie tak jak Netflix, unicastem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
@f00ku55 Bodajże 4k mutli działa na tej samej zasadzie co stream, a tam jednak problem występował
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
@j131Jeszcze jedną rzecz dobrze byłoby sprawdzić: czy te artefakty nagrywają się na dysku. Powinny.
U mnie się nagrywają na dysk. Jedynie z multinagrywarki jest ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
Ok no to sorry, nie zagłębiałem się w temat, ktoś wcześniej mi pisał że mutli działa na tej samej zasadzie. Czyli z dekoderów orange tylko stream działa w unicast ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakość obrazu tv
No i kolejna sprawa czy 90% Polaków korzystających z usług orange jest ślepa czy u nich de facto ten problem nie występuje. Rozmawiając z technikiem powiedział, że nigdy nie spotkał się z takim problemem. W salonie orange powiedzieli mi że niewiele wydają tych streamów, głównie do multiroom.