Problem z kanałem WP. Nie ma opcji od początku na IWU 200 oraz odtwórz.

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 46
  • 158
  • 3

Zauważyłem w przypadku kanału WP TV (kan35), na IWU200, że wyświetla się logo, że mogę obejrzeć dany program od początku, ale nie wyświetla się opcja "od początku", podobnie w przypadku programów z przeszłości brak opcji "odtwórz". Ktoś jeszcze tak ma? Może ja coś źle rozumiem, bo widzę, że na tej liście chyba nie ma tego kanału?

Tj. jest zarówno logo cathUP jak i startOver, ale brak możliwości skorzystania z tej funkcji.

Dodatkowo kanał występuje na liście: https://www.orange.pl/medias/omni/lp/b2c/tv/multinagrywarka/Lista-kanalow-ota.pdf

Teraz przeklikuję się przez część kanałów i widzę, że identyczny problem jest z LOVE NATURE 4K (kan. 448). Czyżby Orange włączyło logo, ale funkcja faktycznie nie działa, czy dekoder świruje pawiana? 🤔

Zrzut ekranu 2026-05-14 o 22.04.56.png

*Post wydzieliłem z tematu "Multinagrywarka - lista kanałów" - moderator Wojciech.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9417
  • 38645
  • 326

U mnie na ICU100 wygląda to normalnie: kanał 35 ma wspomniane opcje, zgodnie z listą. I obie działają. Coś musi być u ciebie. Może wyłącz dekoder z prądu i włącz ponownie, niech sobie odświeży uprawnienia.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9417
  • 38645
  • 326

U mnie na ICU100 wygląda to normalnie: kanał 35 ma wspomniane opcje, zgodnie z listą. I obie działają. Coś musi być u ciebie. Może wyłącz dekoder z prądu i włącz ponownie, niech sobie odświeży uprawnienia.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 46
  • 158
  • 3

Jezu, aż mi wstyd że nie pomyślałem o najprostszym "włącz i wyłącz"...