- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy mogę wyłączyć pakiet Canal+ super sport bez ponoszenia kosztów w postaci kary
No ale musiałbyś mieć nagranie. Bo inaczej dział reklamacji rozpatrzy Ci to na podstawie dokumentow. Możesz od razu iść do UOKiKu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy mogę wyłączyć pakiet Canal+ super sport bez ponoszenia kosztów w postaci kary
Wiem że rozpatrzy na podstawie dokumentów ale może rozpatrzeć pozytywnie reklamacje wyłączenie pakietu canal+ sport full bez ponoszenia kosztów kary bo na jednej ze stron czytałem dzisiaj o takim samym przypadku jak mój i kobieta pisała że wyłączyli jej canal+ sport bez kar umownych bo pisała w reklamacji co ja przedstawiłem celowe działanie mające na celu wprowadzenie mnie w błąd przez pracownika Orange przy wyborze pakietu canal+sport full bo gdybym wiedział od początku że canal+ 6 i 7 nie będzie dostępny w tym pakiecie to bym nie zawierał umowy na ten pakiet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Devuth Chyba nie powinno być problemu. Tak jak włączyć można w każdej chwili, to i zrezygnować też, jeśli zamówiłeś bezterminowo. Trzeba tylko zapłacić za dany okres rozliczeniowy do końca trwania w zależności kiedy się zrezygnuje. To są dodatkowe pakiety których nie ma w umowie, a które można sobie dobrać bez konsekwencji.Jak miałeś umowę terminową z pakietem love też można, ale może być naliczona kara umowna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic nie zaszkodzi złożyć reklamacji. Czasami operatorzy podchodzą niestandardowo do indywidulanych przypadków, szczególnie, że to tylko pakiet dodatkowy. W tym przypadku dochodzi jeszcze jedna kwestia - obecny pakiet Canal+ w Orange nie gwarantuje dostępu do pełnej oferty. Więc na to też można powołać. Najważniejsze, by twardo przedstawiać swoje argumenty.
Daj info jak o się zakończy, bo sam jestem ciekawy. I będzie to jakaś informacja na przyszłość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Składaj reklamację jest duza szansa na jej uznanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Złożyłem Reklamacje w imieniu żony dzisiaj mam mieć odpowiedź od Orange mimo że pisała konsultantka że do 7 dni czekać na odpowiedź a żona dostała sms że dzisiaj będzie odpowiedź z Orange.
Jednak nastąpił błąd odpisało Orange że do 14 października mają czas na danie odpowiedzi ale zazwyczaj trwa to do 7 dni roboczych.
- 1
- 2
- Następny »