Nie można wyświetlić tego widżeta.

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 293
  • 850
  • 2

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

Wiadomość z portalu wirtualnemedia.pl nt. kolejnej nowości w ofercie:

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jak-odbierac-kanal-ctv-dla-ciebie-canal-orange-start-oferta-ra...

• 716
  • 2382
  • 3

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

Kiedy coś ruszy w TV ?

Bo Orange chyba zapomniał o tym że w usługach LovE ma TV bo już dawno nic a nic nowego ? nawet logo Junior Music HD w dekoderach jest stare 🙂

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 161
  • 625
  • 0

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

Oni chyba lubili coś sensownego dołączać w okolicach lutego. Ja  już nie liczę na jakąś rewolucję w tym temacie 😉

To czego nie ma w Orange mam w Polsat Box GO hehe  😀  ..

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 436
  • 1806
  • 5

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

@ryba168 Ruszyło dali EWTN  mało? Dali do myślenia tym ruchem, żeby klienci zaczęli modlić się o to aby ci od decyzji się obudzili z działaniami bo jakoś nie dochodzi do tych co podejmują decyzję (albo nie chcą tego widzieć), że orange w tyle za konkurencja są w tej chwili z zawartością oferty tv.

Nie ma się czemu dziwić może dojść do tego że orange za niedługo to nawet zapomni, że ma klientów tylko rachunki będą wystawiać a o tym napewno będą pamiętać choćby niewiem co by się działo skoro nie pamiętają o tym, że stronę powinni zaktualizować od dawna a co dopiero z ofertami coś robić.

• 293
  • 850
  • 2

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

Niedawno poinformowano, że kanał TV Regio dostępny w Orange kończy nadawanie. Jutro ostatni dzień.

Może w jego miejsce pojawi się coś nowego.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 161
  • 625
  • 0

NOWOŚCI W ORANGE TV IPTV

@nnsq9053W9napisał(-a)

Niedawno poinformowano, że kanał TV Regio dostępny w Orange kończy nadawanie. Jutro ostatni dzień.

Może w jego miejsce pojawi się coś nowego.

A oglądaliście wogóle kiedykolwiek ten kanał dłużej niż kilka sekund?

Jak dla mnie to z  pół oferty tv mogłoby zniknąć.