- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
Nie wiem też, czy wiecie, że biorąc pakiet Canal+ nie macie dostępu do pełnej biblioteki streamingowej tego seriwsu (nie, nie mam na myśli CANALVOD). Złożyłem na to reklamację. Jakoś rozwiązana, ale w Regulaminie usługi dalej nic...
Teraz akcja z wymianą kanałów na super nowe i atrakcyjne... i od miesiąca nieaktualna lista kanałów per pakiety na stronie operatora...
@tgidelski Możesz rozwinąć ? Czego brakuj
-------------------------------
Poprawiłem czytelność
Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na przykład nie obejrzysz nic, co należy do BBC. A to - zgodnie z definicją C+ - nie jest osobną biblioteką. Nawet Orange przyznało w odpowiedzi na moją reklamację, że cała biblioteka stramingowa C+ powinna być dostępna. Nadal nie jest, a ja dostałem rabat do końca umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)@Praziomek newsowe tak miał być jeszcze Republika 2 ale pojawił się artykuł na wirtualnemedia, że mają problem z płaceniem za koncesje za kanał co jest a co do tego drugiego to się wstrzymali, żeby cokolwiek robić związku z tym. Inne miejsca na liście też są "nieaktywne"
🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deest niech się zgłoszą do Milionerów to może wygrają ten milion i bedzie jak znalazł. Nie będą musieli zbiorek organizować. Chociaż nie wiem czy by doszli do ostatniego pytania. 😂 a za chwilę znowu by coś wymyślili ze potrzebują i kolejna zbiórka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 jak zbierali 5 i pół miliona złotych na wóz transmisyjny, to trochę nie dowierzam. Nie sądzę że kamery i wóz by kosztował 5 milionów (teraz nawet nie trzeba rezerwować od Eutelsatu satelity do nadawania sygnału satelitarnego, już wystarczy starlink)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »