Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 489
  • 1809
  • 1

Za biurem prasowym Orange:

Pixel TV HD - łączy świat anime i live-action w sposób, jakiego wcześniej nie było. Kolorowy, szybki i pełen serca - idealny dla młodych widzów, którzy szukają inspiracji i bohaterów, z którymi mogą się utożsamić.

Źródło: blog Orange Polska https://biuroprasowe.orange.pl

Na kanale leci znowu Masza i Niedźwiedź i tak w kółko od kilku dni

Co nie włączę kanał.

Kanał zrobiony dla 1 bajki dla dzieci?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 620
  • 2421
  • 6

@Praziomek Szkoda ciągnąć ten wątek tak, wszyscy doskonale wiedzą, że ramówka nie jest zgodna z opisem nadawcy i to co orange zamieściło u siebie na stronie. Kanały Filmax Cafe, Comedy Channel, ten Pixel czy TVC Reality. Jeśli dalej tak będzie to przecież orange podpisywało z nadawcą umowę na te kanały i może zwrócić się z zapytaniem dlaczego tak jest i kiedy ewentualnie ramówka będzie zgodna z informacjami podawanymi przez nadawcę. Dla mnie nadawca nie wywiązuje się z umowy na to jakie treści dany kanał pokazuje a na co orange się zgodziło zamieścic w swojej ofercie. Nie wiem jakie koncesje te kanały mają czy nasze czy zagraniczne jeśli od KRRiT to i ten urząd się powinien zająć tą kwestią, że treści jakie miał nadawca pokazywać nie zgadzaja się z tym co w dokumentach o koncesje przedstawił .

• 489
  • 1809
  • 1

Pomyślałem, że tu na forum warto zgłosić tego typu uwagi.

Mam nadzieję, że .nie będziemy długo czekać żeby treść i ramówka kanałów  zgadzała się z ich opisem.

• 620
  • 2421
  • 6

Z jednej strony mogli wystartować z ramówkami Music wczoraj oficjalnie tak jak miało być chociaż nigdy nic nie wiadomo bo byle kiedy może być identyczna sytuacja jak tego 31 to czemu nie z pozostałymi  ale mogli też mieć jakieś problemy i z opóźnieniem to będzie. Warto poczekać do przyszłego tygodnia i wtedy o tym pisać. Orange nie jest jedyną firmą, która zgodziła się na danie tych kanałów do oferty a my jedynymi klientami.

• 489
  • 1809
  • 1

Inni tego nie włączyli. Tak jakby przeczuwając sytuację.

Pewnie obserwują.

😄

• 620
  • 2421
  • 6

Nie wiem ale np wirtualnemedia w artykule o tym że orange daje te kanały jest też info że w serwisie streamingowym pewnego operatora pojawił się filmax cafe. Więc inni też tam mają może nie wszystkie jak w orange ale mają jak widać według informacji które są podawane przez różne strony. Więc na tej podstawie napisałem że nie jesteśmy jedynymi klientami z tym.