Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 601
  • 2340
  • 6

@Praziomek Trzeba to uznać za błąd tak samo jak brak w wykazie Polsatu Comedy Central Ekstra bo go też nie ma z podaną nową pozycją. Przynajmniej ja nie dostrzegłem.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 463
  • 1684
  • 1

1.01 będzie wszystko wiadomo.

Jakie kanały są faktycznie dostępne.

• 601
  • 2340
  • 6

Owszem zobaczymy tego pierwszego, ale jakby miał zniknąć z oferty to powinna być informacja na miesiąc przed a nic tak naprawdę nie było. I jeszcze mieliśmy potwierdzenia że zostaje

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 463
  • 1684
  • 1

To inaczej. Gdzie jest faktyczną lista kanałów?

Aktualna po zmianach.

Może moderacja forum takową posiada i się z nią nami podzieli?

• 601
  • 2340
  • 6

Na innym forum satkuriera podał ktoś takie info:

"Na infolinii właśnie mi powiedziano, jeśli jestem abo Orange od września to kanał 13 Ulica będzie do końca umowy. Ja np. dziś bym podpisał umowę,to tego kanału już nie będzie. Cyrk."

Czy jest tu ktoś z zespołu kto by to wyjaśnił co na tej infolinii przekazują i co do tego nowego wykazu listy kanałów związku z tym kanałem jak to jest, że nie jest wymieniony - błąd, przeoczenie czy jeszcze co innego bo w przypadku Polsat Comedy Central Ekstra to na pewno przeoczenie, że nie ma tej nowej pozycji podanej na liście.

Na stronie orange po wyświetleniu szczegółów oferty gdzie są logotypy brakuje logotypu 13 ulicy jak i tego drugiego. Jakby dokładniej przejrzeć tą listę to jeszcze innych nie ma podanych logotypów jak i w wykazie kanałów są braki pod tym linkiem np TennNick. Ktoś spostrzegawczy może wyłapie inne braki na pewno są w dziecięcych jeszcze.

https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/135877/69ba1a71-bbcb-4fb4-b111-396b7a24bd69