- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak z jakością i szybkością działania apki Orange TV?
@j131napisał(-a)Czyli "wiem ale nie powiem"?😉
A ja myślę że jednak nie wiesz @bronzub. W swojej pokręconej konfiguracji mógłbyś posprawdzać różne ciekawe kombinacje takie jak dostęp do apki przez "obce" WiFi (nie powinno działać), porównanie dostępu po kabelku z dostępem przez WiFi, porównanie jakości obrazu z Orange TV z jakością z Orange TV GO... TV GO na własnym vs. TV GO na obcym WiFi... Same ciekawe zagadnienia, nikt tu jeszcze się nimi nie pochwalił.
@j131 , skoro mówię, że nie miarodajne, to tak jest. Wszystko po WiFi (nie obcym) sprawdzałem, bo musiałbym kombinować z Ethernetem i kolejnym przewiertem przez ściany pokojów. Takie to kombinacje. Dzisiaj poodcinałem kabelki z poprzedniego internetu, a stan jest taki, że Twoje podpowiedzi cenne muszą zaczekać właśnie z powodu kabelków. No i moje 12 arów działki nie jest jeszcze przygotowane pod zimowe miesiące, a siedzenie przed ekranem wymaga ciszy i czasu bez przerywników.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)Nie wiadomo jakie fps ma przekaz. Operator tego nie upublicznia. Nie wiem czy aplikacja daje dostęp do tej informacji, na razie wszyscy którzy z niej korzystają nabrali w kwestiach technicznych wody w usta. Na klasycznych dekoderach nie da się tej informacji wydobyć.
Mam wrażenie, że większość jedzie na starych umowach z dekoderami. A nowi jakoś niechętnie dzielą się informacjami jak faktycznie działa aplikacja w telewizorze.
Jest już w niej dźwięk wielokanałowy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja też ostatnio przedłużyłem umowę na starych zasadach, więc nie mam dostępu. Zależało mi na VoIP, więc nie miałem wyjścia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek , z czym to się wiąże? W ustawieniach appki, czy jak to i gdzie miałbym się o tym dowiedzieć? Zaznaczam, nie jestem techniczny i pojęcia tłumacz po chłopsku 😀
Edit: pierwsze testy w wątku moim : "Światełko w tunelu".
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »