- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@leszek109 jeszcze nie ma, gdyby było to już by pojawiło się na forum.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
Myśle ze mailing pójdzie do obecnych abonentów, a nowi sprawdza to na stronie przed złożeniem zamówienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@Wojciechnapisał(-a)
@Katani1napisał(-a)
@slav72napisał(-a)@bronzub pamiętaj źe w razie gdybyś chciał odpalić apkę HBO GO to serwis ten jest płatny.
Dla abonentów C+ w droższych planach nie.
W Orange w tych bardziej opłacalnych też 😛 🧡
Panowie @Wojciech , @Katani1 powtarzam że mój post tyczył się zainstalowania apki HBO GO na Smart tv z zewnątrz, czyli jako osobny abonament od HBO (nic nie wspominałem o abonamentach C+ czy Orange)🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@leszek109napisał(-a)Czy już jest oficjalne stanowisko Orange w sprawie warunków cenowych zakupu HBO Max i/lub przedłużenia/transformacji pakietu HBO GO na Max?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@slav72napisał(-a)@bronzub pamiętaj źe w razie gdybyś chciał odpalić apkę HBO GO to serwis ten jest płatny.
@slav72 , wiem o tym, a właściwie doszedłem do tego, ponieważ w trakcie poszukiwania dojścia, z ciekawości zacząłem od Flexa. No i tu zaczęły się schody. Nie obyło się bez czatu Flexa, który na mój gust, zmienił się na lepsze. Za to z linkiem do HBO GO było deczko pod górkę. Jak już etap rejestracji miałem za sobą, to pojawiły się pakiety. Żebym wiedział z praktycznego podejścia, jak mogłem to taniej podejść, aktywowałem na koncie HBO GO na bogato na sześć dych. Brawo, pomyślałem. Wróciłem więc do Flexa i wybrałem video pass za niecałe trzy dychy. Ale że dzisiaj byłem pochłonięty innym problemem, to nie miałem czasu na działanie na telewizorze i ewentualnym sterowaniem smartfonem zamiast używać pilota.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@bronzub za ile aktywowałeś HBO GO? sześć dych? to niemożliwe, przecież to kosztuje 24,90zł/miesiąc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@slav72 , na bogato najwyższy pakiet za 6 dych na koncie w HBO GO. Frycowe zapłaciłem, ale miesiąc mam na full😀 Flex oferuje taniej😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@bronzub ale nie ma rozróżnienia w HBO GO na jakieś pakiety, jest tylko jeden płatny 24,90zł miesięcznie, chyba że zaabonowałeś dodatkowo kanały HBO, HBO2 i HBO3 🤔 (jeśli tak to niepotrzebnie, gdyż wszystko co leci na tych osobnych kanałach jest dostępne w HBO GO).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
HBO MAX już 8 Marca
@slav72napisał(-a)@bronzub ale nie ma rozróżnienia w HBO GO na jakieś pakiety, jest tylko jeden płatny 24,90zł miesięcznie, chyba że zaabonowałeś dodatkowo kanały HBO, HBO2 i HBO3 🤔 (jeśli tak to niepotrzebnie, gdyż wszystko co leci na tych osobnych kanałach jest dostępne w HBO GO).
@slav72 , taką informację również uwieczniłem, ale stało się😊@slav72 , dopowiem, bo we Flexie też uwieczniłem pierwszy miesiąc aktywacji za darmo i od 9 marca to 24,90. Mogę również zrezygnować. Póki co, jestem w fazie dziecięcej fascynacji😂