- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
Tu na Nasz Orange z uwagi na ochronę danych osobowych i tajemnicę telekomunikacyjną nikt nie rozwiąże tej sprawy 🙁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
Sęk w tym, że odstąpienie od umowy nic mi nie daje bo u mnie nie ma możliwości technicznej na telewizję internetową... Ale nic będę dzwonić do skutku, może trafi się jakiś ogarnięty konsultant i coś ciekawego wymyśli, dziękuje za pomoc i mam nadzieję , że mój post będzie przestrogą dla innych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
Ps. Jaką masz prędkość neo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
A może tak oddać sprzęt: ? http://www.orange.pl/kid,4004241972,id,4004253240,title,Jak-zwrocic-sprzet,helparticle.html
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
Ja tam widzę że będzie opłata 100 zł, ale pomniejszone o rabaty 10 złotych, czyli opłata będzie 90 złotych / miesiąc a nie 100 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
Ok, ale niżej jest też "opłata za utrzymanie łącza 10zł"
Dzwoniłem ponownie na infolinie, nareszcie jakiś rzetelny Pan, jeżeli moge tutaj wymienić z imienia i nazwiska to podam później i pochwalę! A więc tak Sprawę zawaliła Pani ze sprzedaży, namówiła mnie na tą promocję jeszcze w sierpniu kiedy pakiet "love" był po 89.99 zł, ale realizację zlecenia złożyła już 11 września i dlatego jest 99 zł , dodatkowo coś namieszała i z telewizji internetowej zrobiła TV satelitarną z pakietem "comfort +" zamiast "bogaty", oraz obniżona została prędkość łącza internetowego z 20Mb/s na 10Mb/s... Obecnie Pan z infolinii powiedział, że przy łączu 20Mb/s spokojnie mogę mieć TV internetową tak jak chciałem... ale muszę zrezygnować z umowy i podpisać nową, prawdopodobnie tak zrobię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gratulacje dla ORANGE...
@ascorp Z zasady na Nasz Orange nie operujemy, danymi osobowymi, dlatego nie podawaj ich tu. Jeśli chcesz zgłosić imienną pochwalę, to proponuje kontakt z BOK, ewentualnie podeślij mi na PW wiadomość do tego doradcy, a ja ją przekaże Twoja opnie jemu i jego przełożonemu. 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »