Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dekoder Orange a inny dostawca internetu

jk356
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

► W temacie doprecyzowano etykiety - Moderator Wiktor ◄

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, czy w wypadku gdy będę miał światłowód od innego dostawcy będę miał możliwość podłączyć dekoder TV od Orange na który mam obecnie umowę?

Pozdrawiam

jk

12 ODPOW. 12
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Nie, dekoder Orange w technologii iptv wymaga internetu stacjonarnego Orange.
Anonim
Nie dotyczy

@jk356Raczej niema takiej możliwości świadczenia usługi TV Orange wersji kablowej  na innym światłowodzie od innego dostawcy Internetu. 

jk356

Szkoda, bo mam abonament od C+, od Orange-u, i teraz pewnie jeszcze od światłowodu. Myślałem przejść na jeden od Orange-u mając światłowód (ale Orange nie śpieszy się ze światłowodem) więc inne firmy zapełniają dziurę....

Anonim
Nie dotyczy

@jk356Jak masz NC+ to jest po satelicie nie wersja kablowa.

jk356

No i trzeba będzie zostać chyba przy nc+, a przez światłowód cieszyć się Netflixem, albo czymś takim... Emotikon: Smutny

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Może Orange rzadko kiedy robi swój światłowód gdy pod adresem jest światłowód innej firmy. Raczej w grze będzie hurtowy dostęp na łączu tej drugiej firmy jak już.
Anonim
Nie dotyczy

@jk356A przypadkiem ty chcesz podłączyć dekoder od NC+ po wifi lub po kablu żeby korzystać z aplikacji na dekoderze ?

jk356

Wygląda jakby Orange-owi nie zależało za bardzo na klientach, bo wogóle nie spieszy się z inwestowaniem, umożliwiając innym innym firmom wchodzenie na rynek, przez co niektóre sprawy się trochę komplikują... Emotikon: Szczęśliwy

jk356

Wifi mam i dekoder ten najnowszy ultra hd, z jakich aplikacji móglbym korzystać?